Open Procurement Albania

Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare -Loti 2 - Materiale biologjike për Trajtim Vaskular Kirurgjikal;

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare -Loti 2 - Materiale biologjike për Trajtim Vaskular Kirurgjikal;
Janë identifikuar si Operatorët ekonomikë të suksesshëm:
1 O.E.S DISTRIMED” Shpk
2. “BIOMETRIC ALBANIA” Shpk
Nr. Reference REF-97043-06-01-2021
Vlera / Fondi Limit 6 766 725,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-06-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 25-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 23-07-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-97043-06-01-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  ‘’FORMULARI I NJOFTIMIT TË OPERATORËVE EKONOMIKË TË SUKSESSHËM NË MARRËVESHJEN KUADËR”

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.