Open Procurement Albania

Sigurimin e ageve të skleroterapisë për trajtimin e pacientëve me hemoragji digjestive dhe ageve të biopsisë për diagnozën e pacientëve me patologji të traktit tretës, si dhe materiale mjekësore për endoskopi" për vitin 2020-2021.

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Sigurimin e ageve të skleroterapisë për trajtimin e pacientëve me hemoragji digjestive dhe ageve të biopsisë për diagnozën e pacientëve me patologji të traktit tretës, si dhe materiale mjekësore për endoskopi" për vitin 2020-2021.
Nr. Reference REF-83794-01-11-2021
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 25-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit 8954976
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. OE “O.E.S. DISTRIMED” Sh.p.k.
2. OE “Biometric Albania Shpk.
3. OE “Medfau” Sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • OES Distrimed SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Prane autoritrtit kontraktor eshte paqaqitur ankesa nga operatori ekonomik “MONTAL” shpk , me date 18.01.2021, mbi kriteret e DST.
  Operatorit ekonomik i eshte kthyer pergjigje me date 04.02.2021.
  Operatori ekonomik ka paraqitur ankes ne KPP me date 05.02.2021, ku KPP, me Vendimin nr.100/1prot., date 19.02.2021, vendos te mos pranoj ankesen e operatorit ekonomik.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë si:
  1. “Biometric Albania” Sh.p.k.
  Nuk ka paraqitur dokumentacionin teknik e ligjor dhe ofertën ekonomike.

  2. “Medfau” Sh.p.k
  Nuk ka paraqitur dokumentacionin teknik e ligjor dhe ofertën ekonomike.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-83794-01-11-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 83 datë 31 Maj 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.