Open Procurement Albania

Sherbimi i lavanterise dhe hotelerise ne pavionet e Drejtorise Sherbimit Spitalor Sarande

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë
Objekti i Tenderit Sherbimi i lavanterise dhe hotelerise ne pavionet e Drejtorise Sherbimit Spitalor Sarande
Nr. Reference REF-97526-06-07-2021
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 08-06-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-07-2021
Data e mbajtjes se tenderit 01-07-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. D E V I S sh.p.k
2. LAVANTERI- ELITE & NEW OPPORTUNITIES
3. W.CENTER
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Devis SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 58 128 539,00
  Data e lidhjes se kontrates 08-09-2021
  Kohezgjatja e kontrates 48 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. LAVANTERI- ELITE & NEW OPPORTUNITIES, për këto arsye:
  - Ne kushtet e pergjitheshme te kualifikimit paragrafi 7 citohet: " Në rastet e bashkimit të operatorëve ekonomikë, çdo anëtar i grupit duhet të dorëzojë vetëdeklaratën e lartpërmendur " , kete kusht BOE - " LAVANDERI ELITE " & " NEW OPPORTUNITIES " nuk e ploteson pasi deklarata ne fjale nuk eshte perpiluar nga cdo anetar i BOE por eshte paraqitur nje e vetme e nenshkruar nga perfaqesuesi i BOE.
  - Ne kriteret e veçanta pika a.- Formulari i ofertes sipas shtojces 1 nuk eshte i rregullt pasi nuk eshte paraqitur cmimi total i ofertes.
  - Ne kriteret e vecanta pika ç - nuk ka paraqitur formularin e informacionit konfidencial sipas shtojces 4.
  - Nuk ploteson kriterin 3.2.1 - BOE - " Lavanderi Elite " dhe " New Opportunities " : ka paraqitur bilance për vitin 2018, 2019, 2020, te cilat jane vetëm nga Operatori ekonomik ”Lavanteri Elite” shpk, operatori " New Opportunities " nuk ka paraqitur bilance.
  2. W.CENTER, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur asnje document shkresor justifikues ne SPE.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë REF-97526-06-07-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 140 datë 20 Shtator 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.