Open Procurement Albania

Loti 26 Rituximab Biosimilar ose origjinator

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Loti 26 Rituximab Biosimilar ose origjinator
Nr. Reference REF-25125-04-14-2022
Vlera / Fondi Limit 125 689 267,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-04-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 19-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.BOE EDNA - FARMA shpk & DELTA PHARMA - AL shpk
2.MEGAPHARMA shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EDNA – FARMA SHPK - DELTA PHARMA - AL SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 124 037 100,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kontratat mund të lidhen nga AK përfituese brenda afatit 24 muaj nga data e nënshkrimit të MK nga palët, për sejcilin lot
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - MEGAPHARMA shpk per arsye:
  -nuk ka paraqitur ofertë ekonomike për këtë lot.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EDNA – FARMA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EDNA – FARMA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EDNA – FARMA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EDNA – FARMA SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-25125-04-14-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.