Open Procurement Albania

Loti 101 Iodine x 370mg/ml

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Loti 101 Iodine x 370mg/ml
Nr. Reference REF-25286-04-14-2022
Vlera / Fondi Limit 63 958 757,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-04-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 19-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1.BOE INCOMED shpk & DELTA PHARMA - AL shpk & EDNA - FARMA shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INCOMED shpk - DELTA PHARMA - AL shpk - EDNA - FARMA shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 63 867 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kontratat mund të lidhen nga AK përfituese brenda afatit 24 muaj nga data e nënshkrimit të MK nga palët, për sejcilin lot
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INCOMED shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INCOMED shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INCOMED shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INCOMED shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EDNA - FARMA shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EDNA - FARMA shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EDNA - FARMA shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EDNA - FARMA shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-25286-04-14-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.