Open Procurement Albania

F-V pajisje mjekësore kapa për funksionimin e gamma kamera në SU "Shefqet Ndroqi"

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Procedure me negocim
 • Procedure me negocim

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anulimi dy here radhazi eshte precedent qe legjitimon qe gara e hapur te zevendesohet me negocime te drejtperdrejta

Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Objekti i Tenderit F-V pajisje mjekësore kapa për funksionimin e gamma kamera në SU "Shefqet Ndroqi"
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 19 784 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit 27-05-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues GREEMED SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GREEMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 19 700 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 23 640 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 27-05-2016
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.23 - Dt.13-06-2016

  F-V pajisje mjekësore për funksionimin e gamma kamera në SU Shefqet Ndroqi

  Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
  Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
  Objekti i Tenderit F-V pajisje mjekësore për funksionimin e gamma kamera në SU Shefqet Ndroqi
  Nr. Reference
  Vlera / Fondi Limit 19 784 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 18-04-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-05-2016
  Data e mbajtjes se tenderit 09-05-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2016
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet për arsye se Operatorët Ekonomikë nuk kishin paraqitur dokumentacionin e kërkuar
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.15 - Dt.18-04-2016
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.20 - Dt.23-05-2016

  F-V pajisje mjekësore kapa për funksionimin e gamma kamera në SU "Shefqet Ndroqi"

  Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
  Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
  Objekti i Tenderit F-V pajisje mjekësore kapa për funksionimin e gamma kamera në SU "Shefqet Ndroqi"- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit
  Nr. Reference
  Vlera / Fondi Limit 19 784 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 15-03-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-03-2016
  Data e mbajtjes se tenderit 29-03-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet për arsye se Operatorët Ekonomikë nuk kishin paraqitur dokumentacionin e kërkuar
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.10 - Dt.15-03-2016
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.15 - Dt.18-04-2016

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.