Open Procurement Albania

Shërbimi i lavanterisë dhe hotelerisë në pavionët e SUOGJ Mbretëresha Geraldinë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Objekti i Tenderit Shërbimi i lavanterisë dhe hotelerisë në pavionët e SUOGJ Mbretëresha Geraldinë - Financuar nga Buxheti i Shtetit dhe Shpezime operative- Fondi limit në total për të gjithë periudhën është 168,239,704-99 lekë pa tvsh
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 168 240 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-05-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-05-2016
Data e mbajtjes se tenderit 23-05-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Devis SHPK
Tower SHPK
Sanitary Cleaning SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Devis SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 165 435 710,90
  Data e shpalljes se fituesit 10-06-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 198 522 853,08
  Data e lidhjes se kontrates 27-06-2016
  Kohezgjatja e kontrates 2 vite kalendarike
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa
  Jane s’kualifikuar ofertuesit e meposhtem:
  1) Tower SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve. Nuk ka paraqitur dokumentacion te plote, dokumentacioni i paraqitur rezulton me mangesi.

  2) Sanitary Cleaning SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve.

  a) O.E. ka paraqitur si deshmi per pervojen e meparshme fatura tatimore ku jane shenuar datat, shumat dhe sherbimet e realizuara ku keto te fundit nuk perputhen me objektin e prokurimit, nga keto 10 (dhjete) fatura tatimore ne vlere totale prej 7,850,000 (shtate milion e teteqind mije) leke pa tvsh, per periudhen qershor – dhjetor 2015 dhe shkurt – prill 2016, nuk perputhen me objektin e prokurimit, pasi pershkrimi i sherbimit ne faturat tatimore eshte “Sherbim pastrimi ambjentet e tregut agroushqimor”.
  b) Referuar kriterit ku nje nga 3 vitet e fundit, vlera e sherbimeve te meparshme, te ngjashme me objektin e prokurimit te kete nje vlere jo me te ulet se 30% te vleres se fondit limit te prokuruar, rezulton se 19 (nentembedhjete) fatura tatimore objekti i te cilave eshte i ngjashem me objektin e prokurimit, ne nje vlere totale prej 22,543,356.25 (njezete e dy milion e peseqind e dyzete e tre mije e treqind e pesedhjete e gjashte pike njezete e pese) leke pa tvsh, (per periudhen shkurt – dhjetor 2015) dhe 9 (nente) fatura tatimore objekti i te cilave eshte i ngjashem me objektin e prokurimit, ne nje vlere totale prej 9,891,890 (nente milion e teteqind e nentedhjete e nje mije e teteqind e nentedhjete) leke pa tvsh, (per periudhen janar – prill 2016), jane me te uleta se 30% i vleres se fondit limit te prokuruar.
  c) O.E. ka paraqitur nga Administrata Tatimore vleren e xhiros vetem per vitin 2015, vlere e cila eshte me te ulet se 25% e vleres se fondit limit, per sejcilin vit ushtrimor.
  d) O.E. nuk ka paraqitur Bilance te tre viteve te fundit sikunder kerkohet, por ka paraqitur bilanc vetem te vitit 2015.
  e) O.E. kontraten e marrjes me qera te ambjentit ku do te kryhet sherbimi i lavanterise, e ka me afat periudhe qeramarese 1 (nje) vit kalendarik nga momenti i nenshkrimit te kontrates nga data 16.05.2016 deri ne daten 16.05.2017, me pak se afati i kryerjes se sherbimit te lavanterise – objekt prokurimi (i cili eshte 2(dy) vjecar nga momenti i nenshkrimit te kontrates).
  f) Certifikatat e paraqitura nuk jane te perkthyera ne gjuhen shqipe, ato jane ne gjuhen italiane, si dhe, nuk jane te leshuara per ambjentet ku do te kryhet aktiviteti nga O.E.
  g) O.E. ambjentin ku ushtron veprimtarine e sherbimit te lavanderise nuk e ka te shoqeruar me leje nga QKL, autorizim mjedisor per aktivitetin lavanderi leshuar nga autoriteti perkates, por ka dorezuar Vertetim Aplikimi per leje mjedisi e tipi C per aktivitetin Pastrim Kimik. Pra O.E. eshte ne faze aplikimi.
  h) O.E. ka paraqitur Relacion Teknik ne lidhje me ambjentin ku do te zhvillohet aktiviteti, por relacioni teknik nuk shoqerohet me Aktin – Teknik te vlefshem ne perputhje me kriterin e kerkuar ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.17 - Dt.03-05-2016
  Shpallja e Fituesit Nr.25 - Dt.27-06-2016
  Lidhja e Kontrates Nr.26 - Dt.04-07-2016

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.