Open Procurement Albania

Rikonstruksion i ambjenteve të shërbimit të urgjencës dhe sistemit të ngrohjes për katin përdhe, Spitali Librazhd

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i ambjenteve të shërbimit të urgjencës dhe sistemit të ngrohjes për katin përdhe, Spitali Librazhd- Vlera e financimit për vitin 2016 është 2-360-833 lekë, pa tvsh dhe vlera e financimit për vitin 2017 është 9-730-834 lekë pa tvsh
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 12 091 700,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-08-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-09-2016
Data e mbajtjes se tenderit 08-09-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues ALKO-IMPEX General Construcion SHPK
SHENDELLI SHPK
Delia Impex SHPK
BOSHNJAKU - B SHPK & Pese Vellezerit SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALKO-IMPEX General Construcion SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10 525 450,50
  Data e shpalljes se fituesit 19-09-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 12 630 540,60
  Data e lidhjes se kontrates 10-10-2016
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. SHENDELLI SHPK
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.
  2. 2 DELIA IMPEX SHPK
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.
  3. Bashkimi i operatoreve BOSHNJAKU B SHPK & PESE VELLEZRIT
  Kishte mungesë në dokumentacionin e kërkuar.
  Konkretisht:
  a) Nuk permbush kerkesat e veçanta per kualifikim pika-2.2.2,sepse shoperia Pese Vellezerit , Bilancet e viteve 2012-2013:2014-2015 nuk i ka te konfirmuara me shkrese te vecante nga institucioni i Tatim taksave si dhe nuk jane te shoqeruar me akt ekspertize audituesi te kryer nga Eksperti Kontabel i Autorizuar.
  b) Nuk permbush kerkesat e veçanta per kualifikim pika- 2.3.1, lidhur me disa nga kontratae e dorezuara per pune te ngjashme, nuk jane te shoqeruara me faturat tatimore perkatese, gjithashtu nuk janë të ngjashme me objektin që prokurohet dhe për këtë arsye nuk vërtetohet eksperienca në punë e subjektit Pese Vellezrit.
  c) Nuk permbush kerkesat e veçanta per kualifikim pika 2.3.2,sepse shoqeria Pese Vellezerit nuk ka mjek kur ka mbi 26 punonjes sipas ndarjes ne deklaraten e bashkimit te shoqerive date 10.09.2016 ka 25.9% te pjesmarjes ne kete kontrate,ne kundershtim kjo me VKM nr 472 date 06.11.2003 dhe e interpretuar shume qarte ne vendimin e KPP nr.609/2016, date 15.08.2016.
  d) Nuk permbush kerkesat e kerkesat e veçanta per kualifikim pika 2.3.3,sepse ne deklaraten e perbashket dt.13.09.2016 nuk jane perfshire asnje nga ing e shoqerise Pese vellezrit e cila ka 26 % te punimeve,deklarata eshte neneshkruar nga kjo shoqeri pa patur asnje ing te shoqerise se saj qe mund te mbaje pergjegjesi,gjithashtu nuk del qe a jane te perfshire ne kontrata te tjera ing e shoqerise “Pese Vellezerit”.Kjo shoqeri ka bere deklarate per fakte qe nuk administron ligjerisht per ing e shoqerise Boshnjaku B shpk.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO-IMPEX General Construcion SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO-IMPEX General Construcion SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO-IMPEX General Construcion SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO-IMPEX General Construcion SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.33 - Dt.22-08-2016
  Shpallja e Fituesit Nr.39 - Dt.03-10-2016
  Lidhja e Kontrates Nr.41 - Dt.17-10-2016

  MBESHTETES


  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.