Open Procurement Albania

Marrje me qira e dy kaldajave për ngrohje me lëndë djegëse për ngrohje - Pellet në S- U- Shefqet Ndroqi , Tiranë për vitin 2017

Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Objekti i Tenderit Marrje me qira e dy kaldajave për ngrohje me lëndë djegëse për ngrohje - Pellet në S- U- Shefqet Ndroqi , Tiranë për vitin 2017- 1 - Kaldajë 1Më, 1 copë, me afat përdorimi 01-01-2017 – 15-03-2017 dhe 15-11-2017-31-12-2017 (4 muaj)- 2 - Kaldajë avulli 1000 kg/h 1 01-01-2017-31-12-2017 (12 muaj)- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit për vitin 2017
Nr. Reference REF-62398-12-12-2016
cmimi Dysheme Leke 12 451 333,00
Lloji i Kontrates Publike Marrje me Qera
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 13-12-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-01-2017
Data e mbajtjes se tenderit 04-01-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues BOLT
SULOLLARI SHPK
LUDRI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SULOLLARI-KLIMA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 880 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-01-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 10 966 800,00
  Data e lidhjes se kontrates 16-01-2017
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankes.
  uskualifikua Operatori Ekonomik :
  1- Bolt SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a. Nuk ka ne ekstraktin e QKR te njejtin objekt veprimtarie me objektin e Prokurimit;
  b. Nuk ka paraqitur Kontrate te ngjashme me objektin e Prokurimit;
  c. Nuk ka paraqitur dok- Inspektimi;
  d. Nuk ka paraqitur Katalogun per Kaldajat;
  e. Nuk ka paraqitur çertifikaten ISO.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Formulari i njoftimit të fituesit
  Lidhja e Kontrates Formulari i lidhjes së kontratës

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.