Open Procurement Albania

Shtesë Kontrate: Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote në QSUT, për vitin 2016 ndarë në Lote: Loti 4 - Riparim-mirëmbajtje sisteme ajri të vakumuar komprimuar dhe linjat përkatëse; tanker oksigjeni; rampa oksigjeni, protoksid azoti dhe linjat e paisjet përkatëse të QSUT-së

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Shtesë Kontrate: Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote në QSUT, për vitin 2016 ndarë në Lote: Loti 4 - Riparim-mirëmbajtje sisteme ajri të vakumuar komprimuar dhe linjat përkatëse; tanker oksigjeni; rampa oksigjeni, protoksid azoti dhe linjat e paisjet përkatëse të QSUT-së. Vlera totale përfundimtare e kontratës fillestare/ Lotit ishte 7,762,428 leke (me TVSH), më datë 09.05.2016
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 475 231,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shtesë Kontrate
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata +Shtesë
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit 13-01-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues GTS SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 475 230,83
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 570 277,00
  Data e lidhjes se kontrates 13-01-2017
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.3 - Dt.23.01.2017