Open Procurement Albania

Loti 1 - Riparim mirëmbajtje ashensorë te QSUT për vitin 2017

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje impjanistike në QSUT, për vitin 2017 e ndarë në Lote .
Financuar nga Buxheti i Shtetit për vitin 2017.
Loti 1 - Riparim mirëmbajtje ashensorë te QSUT për vitin 2017
Nr. Reference REF-69715-02-28-2017
Vlera / Fondi Limit 7 039 510,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-02-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-03-2017
Data e mbajtjes se tenderit 24-03-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Desaret SHPK & DOPPLER
AL SHPK
BOSHNJAKU B
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Desaret SHPK - DOPPLER -AL SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 820 430,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-05-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 8 184 516,00
  Data e lidhjes se kontrates 07-06-2017
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Operatoret e s'kualifikuar janë:
  1) BOSHNJAKU B SHPK:
  Komisioni i Vlerësimit të Ofertave konstaton se oferta nuk përmban të gjithë dokumentacionin e kërkuar në dokumentet e tenderit për Lotin 1, referuar listës së kërkesave të tenderit, në mbështetje të pikës 3 te nenit 66 te VKM-se nr. 914, datë 29.12.2014 Për Miratimin e Rregullave të Prokurimit Publik .
  U konstatua se oferta operatorit ekonomik BOSHNJAKU.B SHPK nuk është në përputhje me kërkesat e tenderit, duke e cilësuar si ofertë të pa vlefshme për Lotin 1.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Nr.22 - Dt.05-06-2017
  Lidhja e Kontrates Nr.23 - Dt.12-06-2017

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.