Open Procurement Albania

Mirëmbajtje Impjanistike

Autoritet Prokurues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje Impjanistike - financuar nga Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-08670-04-25-2017
Vlera / Fondi Limit 2 089 330,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-04-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2017
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues SULOLLARI SHPK - TERMO-MONT & GTS - GTS&CLIMA CASA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SULOLLARI-KLIMA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 448 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-08-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa. Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. « TERMO-MONT & GTS » Rr.Qemal Stfa Tirane
  Vlera 2.037.805 (Dy million e tridhjete e shtate mije e teteqind e pese ) lek
  2. « GTS&CLIMA CASA » Vaqarr Tirane
  Vlera 1.879.000 ( Nje million e teteqind e shttedhjete e nente mije ) lek
  Per arsye se :
  1.Shoqerit :TERMO-MONT » & GTS » kane bere Kontrat te Perkohshme Bashkpunimi me date 05.05.2017 per Proceduren « Mirembajtje Impjanstike »
  2.Shoqerite : « GTS&CLIMACASA » kane bere Kontrat te Perkohshme Bashkpunimi me date 27.06.2017 per Proceduren « Mirembajtje Impjanstike »
  Ne baze te VKM 914 sate 29.12.2014
  Neni 74 « Bashkimi i operatorëve ekonomikë »
  Operatori ekonomik, pjesëtar i një bashkimi, nuk mund të paraqesë njëkohësisht dhe oferta individuale. Bashkimi i operatorëve ekonomikë nuk ndryshon pas dorëzimit të ofertës, në të kundërt oferta e tij refuzohet.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Formulari i njoftimit të fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.