Open Procurement Albania
Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 FUSHA SHPK 10 280,655,083 10 280,655,083 273,541,074

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Ndertim i linjes 20kV te F9,N/Stacioni Sallmone,ndertimi i kabinave 20kV dhe i rrjetit TU me kabell ABC , Loti II " 191,692,220 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 187,531,019
Tirana Parking Shërbime të pastrimit dhe gjelbërimit 8,815,389 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 8,758,037.00
Tirana Parking Sherbime te Pastrimit dhe Gjelberimit ne sheshe mbi dhe nen toke dhe terminale 9,364,185 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 9254886.6
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Asfaltimi i objekteve të investimeve dhe mirëmbajtjes së rrjetit UKT sha 14,885,745 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 13,147,050.00
Tirana Parking Shërbime të pastrimit dhe gjelbërimit në sheshe mbi dhe nën tokë dhe terminale 8,798,873 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 8568981.26
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Përmirësimi i kapaciteteve të prodhimit të ujit nga ujërat nëntokësorë (puse) 9,890,000 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 9,800,847.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Sistemim asfaltim dhe kthimi në gjendjen fillestare të segmenteve rrugore pas ndërhyrjes në rrjetin e Ujësjellësit dhe Kanalizimeve ne Qytetin e Tiranes për vitin 2017 15,073,326 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 14,727,930
Tirana Parking Shtesë kontrate: Shërbim Pastrimi për sheshet mbi dhe nën tokë dhe Terminalet 1,153,772 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 1,153,772.00
Tirana Parking Shërbim Pastrimi për Sheshet mbi dhe nën tokë dhe Terminalet 5,908,247 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 5,827,193.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë Sistemim asfaltim dhe kthimi në gjendjen fillestare të segmenteve rrugore pas ndërhyrjes në rrjetin e Ujësjellësit dhe Kanalizimeve ne Qytetin e Tiranes 15,073,326 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 14,771,358.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data