Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
39 InfoSoft Office 66 414,857,598 63 395,500,336 293,503,715

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST “Blerje kancelari për nevoja të shoqërisë OST sh.a.” 3,000,000 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 2,975,899.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-të: “Blerje Letër A5 "Traktor" (3 kopje), Letër A4 “Traktor" (3 kopje)” 65,464,000 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 36,750,200.00
Albanian Seaports Development Company BLERJE KANCELARI 1,317,100 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 816,539.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Shërbimi i printimit dhe fotokopjimit për KESH sh.a, zyrat qëndrore dhe Njësitë e Prodhimit 14,800,000 Anuluar Procedura InfoSoft Office 7,692,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje kancelari 1,431,213 Rishpallje me Lidhje Kontrate InfoSoft Office 875,270.00
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit Minikontrate 1-Blerje materiale kancelarie Lidhur Kontrata InfoSoft Office 435,242.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje Kancelari 2,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate InfoSoft Office 1,465,627.00
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit Blerje materiale kancelarie 1,149,336 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 435,242.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje materiale kancelarie për nevojat e shoqërisë Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 587,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Shërbimi i printimit dhe fotopjimit 5,975,666 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 4,715,000.00
Autoriteti Portual Durrës Shërbimi i Printimit per 3 vite 18,264,000 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 13,875,000.00
Tirana Parking Blerje Materiale Kancelarie 1,682,775 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 1,257,820.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje materiale kancelarie dhe te ngjashme 6,000,000 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 4,077,100.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Shërbim printimi 1,663,290 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 1,247,636.00
Sh.A Posta Shqiptare “Blerje Letër fotokopje A4, Letër fotokopje A3” 28,918,530 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 19,910,738.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje kancelari dhe zarfa 40,577,848 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 39,187,981.00
Sh.A Albpetrol Blerje kancelari 1,415,628 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 1,369,996.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje kancelari 3,332,091 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 3,131,757.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Loti I:“Blerje materiale kancelarie për KESH sh.a”. 5,179,000 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 4,765,038.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje materiale kancelarie dhe të ngjashme 4,850,999 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 4,100,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 2: “Blerje shtypshkrime për nevoja të Shoqërisë 2,893,972 Anuluar Procedura InfoSoft Office 1,585,472.00
Autoriteti Portual Durres Kancelari 3,936,948 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3,469,711.00
Sh.A Albpetrol Blerje boje printeri dhe fotokopje 3,622,902 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3,270,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-të: “Blerje Letër A5, “Traktor” (3 kopje)”, Letër A4 Traktor (3 kopje) ” 37,080,000 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 31,068,000
Sh.A Posta Shqiptare Loti i I-rë: “Blerje Letër fotokopje A4” 11,000,000 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 9,270,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore “Blerje materiale kancelarie dhe bojra”, viti 2021 1,660,720 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 956,875
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan “Blerje toner, leter dhe kancelari” 1,399,907 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 877,738
Sh.A Albpetrol Blerje bojë printeri dhe fotokopje 987,620 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 821,010
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Tonera, Bojera Printeri 60,034,800 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 38,597,810
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Loti 1: Blerje materiale kancelarie për KESH sh.a 3,328,100 Lidhur Kontrata InfoSoft Office

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data