Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 M U R A T I SHPK 9 56,053,062 9 56,053,062 76,342,916

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Minikontrata 1- Blerje materiale per mirembajtjen e kopshteve, shkollave dhe cerdheve ne Bashkinë Fier Lidhur Kontrata M U R A T I SHPK 27,913,790.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Blerje tuba dhe rakorderi 4,564,925 Lidhur Kontrata M U R A T I SHPK 4,374,837.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje materiale per mirembajtjen e kopshteve, shkollave dhe cerdheve ne Bashkinë Fier 31,343,583 Njoftuar Fituesi M U R A T I SHPK 27,913,790.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Blerje tubo plastike te ndryshme 2,682,404 Lidhur Kontrata M U R A T I SHPK 1,993,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje tubo plastike te brinjezuara 4,969,800 Njoftuar Fituesi M U R A T I SHPK 4,228,500.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje stabilizant dhe çakull 7,240,000 Lidhur Kontrata M U R A T I SHPK 5,672,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Blerje tubo dhe materiale për rrjetin e kanalizimeve 3,318,800 Lidhur Kontrata M U R A T I SHPK 2,615,000
Sh.A Ujesjelles Peqin Blerje matësa uji 1,200,000 Lidhur Kontrata M U R A T I SHPK 1,032,000
SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë Blerje mallra te ndryshme (vaj, rakorderi, elektroda) 733,550 Lidhur Kontrata M U R A T I SHPK 599,999.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data