Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 GRIALD SHPK 5 240,897,464 5 240,897,464 230,831,336

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Kalimi i Fiderit 118 N/St Kinostudio 35/6 kV ne rrjetin e ri 20 kV 51,660,190 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 49,212,220.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Rikonstruksion kabina dhe Linja TU me kabëll ABC për fiderat Kardhiq dhe Lunxhëri, Nst.Gjirokastër 110/35/6 kv 44,339,816 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 41,072,294.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Beton. viti 2023 4,110,680 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 4,081,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Rikonstruksion i fiderit Bujan Tropojë 23,975,704 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 23,212,147
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Rikonstruksion i Rrjetit TU me kabell ABC per 28 kabina te Nenstacionit Ibe dhe Farke 116,811,074 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 113,253,675
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data