Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 Kastrati sh.a & Kastrati sh.p.k 8 650,028,778 8 650,028,778 422,724,208

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerje karburant Diesel D1 dhe Benzine per vitin 2021 184,500,000 Lidhur Kontrata Kastrati sh.a & Kastrati sh.p.k marzh fitim 18.2 % per diezel dhe 18.2 % per benzine
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Blerje karburanti 20,598,720 Lidhur Kontrata Kastrati sh.a & Kastrati sh.p.k Marzh fitimi 16.40 %.
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Blerje karburant Diesel D1 dhe Benzine per vitin 2019-2020 179,645,900 Lidhur Kontrata Kastrati sh.a & Kastrati sh.p.k 179,645,900.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-të Blerje benzinë për automjete, 9,262,019 Lidhur Kontrata Kastrati sh.a & Kastrati sh.p.k 9262018.8
Sh.A Posta Shqiptare Loti i I-rë: Blerje gazoil për automjete; 54,326,250 Lidhur Kontrata Kastrati sh.a & Kastrati sh.p.k 54,326,250.00
Sh.A Porti Detar Vlore Blerje karburanti 2,213,314 Lidhur Kontrata Kastrati sh.a & Kastrati sh.p.k Marzhi I fitimit 9%
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Blerje karburanti 19,992,536 Lidhur Kontrata Kastrati sh.a & Kastrati sh.p.k Çmimi i ofertës:
Blerje gazoil 10 PMM - Marzhi i fitimit 13.4 %
Benzinë pa plumb - Marzhi i fitimit 13.4 %
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Blerje karburant Diesel D1 dhe Benzine per vitin 2018-2019 179,490,039 Lidhur Kontrata Kastrati sh.a & Kastrati sh.p.k 179,490,039
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data