Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Pogradec ADA - CO SHPK 10 60,177,470 10 60,177,470 53,736,443

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Blerje makine (fadrome) 4,516,666 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 4,299,000.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Mirembajtje ndertesash 20,568,696 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 18,772,586.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 1 “Blerje pllaka per shtrim rruge” 7,410,483 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 7,062,050.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 4 "Blerje materiale të tjera" 3,594,357 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 3,533,398.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 2 “Blerje tombino me tuba betoni, tubo dhe rakorderi” 344,400 Rishpallje me Lidhje Kontrate ADA - CO SHPK 325,100.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 3: Blerje tubo hekuri, profile metalike dhe materiale te tjera 704,666 Rishpallje me Lidhje Kontrate ADA - CO SHPK 699,300.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 2 Kamioncine veteshkarkuese 6 vende 1,213,888 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 1,110,000.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 3 "Kamion me vinc veteshkarkues" 2,500,000 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 2,380,000.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Mirembajtje kanali ujites Rezervuari Grabovice-Krasta e Blaces 1,635,176 Njoftuar Fituesi ADA - CO SHPK 1,081,653.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Mirembajtje ndertesash 17,689,138 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 14,473,356.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data