Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 LA - OR 11 3,824,225,610 11 3,824,225,610 3,768,822,598

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane FV 2 (dy) çelësa 3 polar 24 5kV me gaz SF6 në HEC Fierzë, 1(një) çelës 3 polar 245 kV me gaz SF6 për bllokun e AG2 HEC Vau Dejës, sistem monitorimi të parametrave për 8 çelësa në të dy HEC-et, dhe zëvendësim i 4 paneleve ndërmjetëse KKL në HEC Fierzë 237,900,000 Lidhur Kontrata LA - OR 228,333,960.00
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion i N.stacionit Lezhë nga 110/10 kV në 110/20/10 kV 209,983,131 Lidhur Kontrata LA - OR 205,895,768.00
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion dhe fuqizimi i N.Stacionit Çorovodë e Re 110/35/10 kV 149,998,679 Lidhur Kontrata LA - OR 146,996,112.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndërtimi i linjës së re 220 kV dopjo qark Fier – Hoxharë me përcjellës ACSR 490/65, si dhe ndërtimi i nënstacionit të ri 220/110/20 kV Hoxharë, bashkë me dy dalje linje 220 kV 1,362,518,540 Lidhur Kontrata LA - OR 1,342,103,054.00
Sh.A Ujësjellës Mat Ndërtimi i linjës së dërgimit Depo Lis, Burrel 582,500,000 Lidhur Kontrata LA - OR 573,761,092.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksion i rrjetit TU me kabëll ABC dhe ndërtimi i kabinave shtyllore në zonën Derjan, Agjensia Burrel 130,198,180 Lidhur Kontrata LA - OR 128,895,963.00
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion i N/Stacionit Salmone 110/20 kV 159,999,581 Lidhur Kontrata LA - OR 158,353,814
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST dhe Vendosje Shunt Reaktor 400 kV 120 MVAr, Sistemit Total të monitorimit të tij, Konfigurimin në sistemin SCADA, furnizimin dhe vendosjen e traktit 400 kV në N/St. Tirana 2, si dhe kryerja e të gjitha punimeve civile në lidhje me këtë projekt 542,291,211 Lidhur Kontrata LA - OR 538,936,701
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane “Furnizim pjesë rezervë për sistemet e rregullimit AVR, transformator fuqie 5600 KVA dhe instalim i tij, riparim i defekteve dhe kthimi në gjendje normale pune për 5 (pesë) setet DGA të monitorimit on-line të gazeve ne HEC Vau Dejës, HEC Fierzë”. 199,126,000 Lidhur Kontrata LA - OR 197,727,000
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksion linjash TM/TU dhe ndërtim kabinash të reja në Njësinë Laç, Agjensia Mirditë, Burrel dhe Bulqizë 54,763,688 Lidhur Kontrata LA - OR 53,842,418
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Elementë për mirëmbajtje të qarqeve sekondare për NënStacionet 194,946,600 Lidhur Kontrata LA - OR 193,976,716
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data