Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 NOVAMAT 19 506,826,239 18 504,026,239 482,178,318

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Termocentrali Vlore sh.a Pjese nderimi per instrumenta teknologjike (furnizim – vendosje) 3,000,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi NOVAMAT 2,950,800.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rinovimi i kompletit (setit) të aparateve për matjen e pajisjeve primare dhe transformatorëve të fuqisë si dhe trajnimi i personelit të DSHMT 29,153,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 27,850,000.00
Termocentrali Vlore sh.a Pjese nderrimi per kompresoret e ajrit(furnizim-vendosje) 1 2,000,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 1,976,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje paisje testuese profesionale, me injektim në sekondar për testimin e funksioneve të mbrojtjeve elektrike dhe trajnim i avancuar për testimin e mbrojtjeve të gjeneratoreve dhe të transformatoreve dhe kalibrimi i paisjeve testuese ekzsituese në KESH 22,000,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 21,555,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane “Rinovimi i sistemit të mbrojtjes së 2 agregatëve me furnizim instalimin/konfigurimin të dy paneleve të reja, i kompletuar me mbrojtjet dixhitale për gjeneratorin, transformatorin e fuqisë dhe të releve njëveprimëshe për HEC Fierzë”. 114,000,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 110,110,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Pajisje dhe pjesë rezervë për mirëmbajtjen e agregatëve e pajisjeve të centralit HEC Vau Dejës 59,000,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 58,294,600.00
Termocentrali Vlore sh.a Riparim dhe mirembajtje e sistemit te inverterave dhe radrizatoreve. 3,700,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 3,650,000.00
Termocentrali Vlore sh.a F.V Pjese nderrimi per instrumenta teknologjike 2,500,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 2,498,500.00
Termocentrali Vlore sh.a F.V Pjese nderrimi per kompresoret e ajrit 3,000,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 2,926,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Rinovimi i sistemit të mbrojtjes për dy agregatë me vendosje/konfigurim të releve të reja që zëvendësojnë ato ekzistuese REG, RET në HEC Fierzë 75,000,000 Njoftuar Fituesi NOVAMAT 73,500,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim 2(dy) transformatorëve të thatë me fuqi S=500 KVA, tension 13.8/04 KV, për nevojat vetjake të agregatëve ne HEC Koman 11,950,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 8,500,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim ajërftohësa për gjeneratorët e agregateve në Hec Fierzë dhe Hec Vau i Dejës 91,847,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 90,800,000
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Kalibrimi i Pajisjeve 9,900,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 9,500,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje pajisje dhe pjese rezerve per mirembajtjen e agregateve e pajisjeve te centralit 51,895,239 Njoftuar Fituesi NOVAMAT 47,018,360.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje elektropompa zhytese e panele 13,894,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 10,204,410.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane BLERJE PJESË KËMBIMI (FILTRA) PËR HEC KOMAN. 2,572,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 2,297,600.00
Termocentrali Vlore sh.a Mirembajtje e kompresoreve te ajrit 5,000,000 Njoftuar Fituesi NOVAMAT 4,967,048
Termocentrali Vlore sh.a Mirembajtje e sistemit te inverterave dhe radrizatoreve 3,615,000 Njoftuar Fituesi NOVAMAT 3,580,000
Sh.A Ujesjelles Peqin Blerje elektropompë zhytëse 2,800,000 Anuluar Procedura NOVAMAT 2,430,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data