Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 4 A -M SHPK 20 2,445,717,671 20 2,445,717,671 2,334,265,694

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Faza e dyte e zgjerimit dhe rikonstruksionit te fiderit E10 ne zonen e Berzhites se bashku me rrjetin TU me percjelles ABC 159,994,518 Njoftuar Fituesi 4 A -M SHPK 142,390,470.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Spostimi i linjave që preken nga gjurma e aksit rrugor Thumanë – Vorë – Kashar dhe instalimi i shtyllave të demontuara në linjën Fier - Rrashbull 326,558,088 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 314,941,468.00
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion dhe fuqizimi i N/Stacionit Kuçovë 110/35/20/10/6 kV 649,995,513 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 630,484,449.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Zgjërimi i N/St Golem bashkë me instalimin e qarkut të dytë të linjës 110 kV nga N/St Golem deri në pikën e çarjes së linjës 110 kV Rrashbull-Kavajë (Faza 1) 110,006,962 Rishpallje me Lidhje Kontrate 4 A -M SHPK 103,955,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime mirëmbajtje dhe blerje pjesë ndërrimi e sistemeve të instaluara në ACC/APP/TWR/Administratë 20,500,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 20,460,953.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Mirëmbajtja 3 (tre) vjeçare e sistemit të kontroll monitorimit DCS SCADA dhe sistemeve elektrike të Hidrocentralit, trajnimi avancuar në fabrikë për sistemin e kontrollit 250 SCALA& SICAM AK1703 dhe për sistemet elektrike të HEC Koman" 148,333,000 Njoftuar Fituesi 4 A -M SHPK 145,363,000.00
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion i N/Stacionit Vorës 35/20/6/kV 219,999,573 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 208,993,280
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Kthim ne 20 KV i nje pjese te Fiderit 126 Nenstacioni Kinostudio 189,973,520 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 180,467,986
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Mirëmbajtja 3 vjecare e sistemit ekzistues hidrometeorologjik, zëvendësimi i pjesëve të dëmtuara me të reja, komisionimi dhe kolaudimi i tyre në vend 18,000,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 17,998,192
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksioni i rrjetit “TU” A.B.C. dhe ndërtimin e kabinave shtyllore, në Agjensinë Bulqizë Drejtoria Rajonale Burrel 110,713,462 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 110,153,870
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Plotësimi dhe zgjerimi i sistemit të monitorimit hidrometeorologjik në Kaskadën e lumit Drin (faza e dytë dhe e tretë)". 27,900,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 21,478,980.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Riparimi i defektit te Datalogerit DA 15K 179,000 Njoftuar Fituesi 4 A -M SHPK 158,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rikonstruksion i linjës se ujësjellesit Ø 140 mm PE nga baseni i presionit në Dajt deri në depon e fshatit Ferraj 52,582,578 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 45,730,907.00
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Shpenzime mirëmbajtja dhe blerje pjese nderrimi e sistemeve të instaluara ne ACC/APP/TWR /ADMINISTRATE. 29,300,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 29,248,926.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Rikonstruksion i rrjetit elektrik TM, TU ne Qytetin Lezhe 154,079,733 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 136,885,517
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Blerje AC specifik sipas nevojave te Teknikes 2,518,647 Njoftuar Fituesi 4 A -M SHPK 2,500,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Linjë Trasmetimi Ujësjellësi nga Baseni i Presionit në dalje të tunelit Dajt - takimin me tubacionin e Depos Gurore (puseta e marrjes Fushë Dushk) 166,340,323 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 164,556,567.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Vendosje ujëmatësash në kolektorët Dn-1200 mm, Dn-1000 mm dhe Dn-700 mm 7,545,254 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 7,495,718.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë Rikonstruksion Rrjet Ujësjellësi në zonën Babrru Qendër 33,412,500 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 33,292,533.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë Mbrojtja e tubacioneve DN 650, DN 600, DN 350 në Sektorin 5, në shtratin e Përroit të Selitës dhe në Gurore 17,785,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 17,709,878.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data