Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
16 KREATX 28 164,231,929 28 164,231,929 158,393,574

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Implementimi i sistemit të faturimit dhe licencë përdorimi, mirëmbajtje e sistemit të faturimit, migrim i të dhënave, dhe integrimi i sistemit të fiskalizimit 7,983,333 Njoftuar Fituesi KREATX 5,987,499.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Implementimi i shërbimit të fiskalizimit dhe mirembajtje vjetor 3,996,000 Njoftuar Fituesi KREATX 3,636,360.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Upgrade i programit te faturimit, migrim i te dhenave, audit dhe web i serviseve per pagesa 1,500,000 Lidhur Kontrata KREATX 990,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Mirëmbajtja e sistemit të faturimit J-Bi lling dhe fiskalizimit për një periudhë 3-mujore për Njësitë e Shoqërisë Ujësjellës Kanalizime Dibër Sh.a. (Peshkopi, Bulqizë, Mat dhe Klos) Njoftuar Fituesi KREATX 500,000.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Zhvillim dhe Mirembajtje te sistemit te faturimit 1,800,000 Lidhur Kontrata KREATX 1,710,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Blerje sistem faturimi dhe arketimi 11,800,000 Lidhur Kontrata KREATX 11,200,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Shërbimet e përmirësimit dhe mirëmbajtjes së software-ve 9,000,000 Lidhur Kontrata KREATX 8,730,015.00
ILLYRIAN GUARD SH.A Software 3,933,333 Lidhur Kontrata KREATX 3,690,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Kukës SH.A Perditesim i Programit te Faturimit dhe Arketimit . Transferimi i te dhenave dhe Web Serviceve per Pagesat e Faturave te Ujit te Pijshem 5,000,000 Lidhur Kontrata KREATX 4,850,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A “Përditesimi i Programit të Faturimit , Migrim i të dhënave, Web Serviceve për Pagesat e faturave të ujit të pijshëm, Program Fiskalizimi për 1 vit dhe mirëmbajtje e serverit në Cloud për 1 vit” 9,000,000 Lidhur Kontrata KREATX 8,900,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Mirmbajtja 3 vjecare e sistemit te leximeve ARMS 12,420,000 Lidhur Kontrata KREATX 12,060,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A “Implementimi i shërbimit të fiskalizimit dhe mirëmbajtje vjetore” 3,000,000 Lidhur Kontrata KREATX 2,940,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Perditesim i programit te faturimit, migrimi i te dhenave dhe WEBService” 9,500,000 Lidhur Kontrata KREATX 9,300,000.00
Ujësjellës Kanalizime Vorë sh.a “Zhvillim dhe mirëmbajtje e programit të faturimit dhe leximit për blerje për leximin e matësave të ujit” 2,488,667 Lidhur Kontrata KREATX 2,470,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje pajisje leximi (palmare) dhe mirembajtje sistemi leximi automatik per viti 2022 2,999,600 Lidhur Kontrata KREATX 2,959,680.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan “Zhvillim dhe mirembajtje per sistemin e faturimit kontabilitetit dhe fiskalizimit te UKE” 3,919,996 Lidhur Kontrata KREATX 3,900,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Sherbimet e permiresimit dhe mirembajtjes se software-ve 6,988,000 Lidhur Kontrata KREATX 6,850,020.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Mirembajtja dhe pershtatja e sistemit te burimeve njerezore sipas ndarjes se OSHEE sh.a 5,893,000 Lidhur Kontrata KREATX 5,760,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Mirembajtje sistem faturimi dhe shtim te sherbimeve, per vitin 2020 1,880,000 Lidhur Kontrata KREATX 1,850,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Mirëmbajtje e Sistemit ARMS 12,420,000 Lidhur Kontrata KREATX 12,420,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Zhvillimi i funksionaliteteve dhe shtimi i perdoruesve per faturimin e Takses se Prones 1,960,000 Lidhur Kontrata KREATX 1,950,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Ndërtim i aplikacionit Mobile për OSHEE sh.a 1,980,000 Lidhur Kontrata KREATX 1,940,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Sherbim Mirembajtje te Sistmit Flare HR & Payroll 3,400,000 Njoftuar Fituesi KREATX 3,360,000
SHA Ujësjellës Kanalizime Durrës Sherbimet e permiresimit dhe mirembajtjes se software - ve. 6,980,000 Lidhur Kontrata KREATX 6,910,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje program kompjuterik per menaxhimin e magazinave dhe pajisja e tyre me barkode 19,950,000 Njoftuar Fituesi KREATX 19,550,000
Sh.A Albpetrol Garanci per suport per sistemin e arkives dixhitale 1,980,000 Njoftuar Fituesi KREATX 1,920,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Shërbimi i përmirësimit dhe mirëmbajtjes së sistemit të faturimit. 2,470,000 Lidhur Kontrata KREATX 2,400,000.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Durrës Shërbimet e përmiresimit dhe mirëmbajtjes së software-ve 9,990,000 Lidhur Kontrata KREATX 9,660,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data