Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
11 HEST SHPK 18 27,683,221 17 24,683,221 19,180,441

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje materiale hidraulike dhe elektrike 3,300,000 Njoftuar Fituesi HEST SHPK 2,812,729.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A Blerje matesa uji 3,000,000 Lidhur Kontrata HEST SHPK 2,845,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A Blerje matesa uji 3,000,000 Anuluar Procedura HEST SHPK 2,809,400.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Materiale elektrike Lidhur Kontrata HEST SHPK
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Materiale elektrike 8,324,705 Njoftuar Fituesi HEST SHPK 7,994,885.00
Sh.A Albpetrol Blerje rezistenca tubolare Lidhur Kontrata HEST SHPK 630,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Rrogozhine Blerje materiale hidraulike Lidhur Kontrata HEST SHPK 426,000
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje memorje RAM,SSD dhe HDD i jashtëm Lidhur Kontrata HEST SHPK 138,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Blerje e materialeve vegla pune te ndryshme 2,210,750 Njoftuar Fituesi HEST SHPK 937 460 Lekë (Shumatorja e cmimeve për njësi).
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Blerje e Materialeve Elekrike te Ndryshme 5,065,100 Njoftuar Fituesi HEST SHPK 841,890.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane «Shërbim për Riparimin e Guarnicionit të Portës së Digës Bovillë 1,990,666 Lidhur Kontrata HEST SHPK 1,860,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje materiale elektrike dhe mekanike Lidhur Kontrata HEST SHPK 114,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje aksesore per elektropompa Lidhur Kontrata HEST SHPK 106,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje aksesorë për vinçat dhe pajisjet ndihmëse të STP-ve Lidhur Kontrata HEST SHPK 196,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster Panel elektrik Lidhur Kontrata HEST SHPK 140,000.00
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Risistemimi i kabllimit ne Rack dhe datacenter Lidhur Kontrata HEST SHPK 360,000
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje materiale mekanike dhe vegla pune 192,000 Lidhur Kontrata HEST SHPK 149,000
SHA Ujësjellës Kanalizime Mallakastër Blerje programi kompjuterik për administrim abonenti, faturimi dhe arkëtimi 600,000 Lidhur Kontrata HEST SHPK 566,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data