Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 JEHONA SOFTWARE 14 82,227,501 12 70,327,501 65,950,000

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Mirëmbajtje 1 vjecare e Sistemit të Burimeve Njerëzore 3,360,000 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 3,000,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Perditesim i Programit te Faturimit, Migrim i te dhenave dhe web-service per pagesat e faturat e ujit te pijshem 9,500,000 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 6,590,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mirembajtje Software dhe te lexim faturim ( tablet reader) dhe webservice. 7,991,667 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 7,760,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Pogradec PAJISJE DHE LICENCA PER LEXIMET ME PDA DHE UPGRADE SCADA 4,739,000 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 4,682,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mirmbajtje të software 7,992,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate JEHONA SOFTWARE 7,915,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Zhvillime shtese, licensa si dhe sherbimi i mirembajtjes 6,700,000 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 6,620,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Implementim i modulit të Faturës Online, Konfigurim dhe implementim i lecensave për Leximet me Mobile (PDA) për lexuesit, Trajnimi i përdoruesëve dhe Fillimi i procesit të mirëmbajtjes 5,200,000 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 5,120,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Licensa për sistemin e faturimit 6,910,000 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 6,840,000.00
Sh.A Ujesjelles Malesi e Madhe Sistem i menaxhimit te te dhenave faturim arketim per sh.a Ujesjelles Malesi e Madhe. 350,000 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 120,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mirëmbajtja dhe zhvillimi i sistemit të faturimit Al-Billing 4,472,200 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 4,338,000.00
Sh.A Ujesjelles Bilisht Implementimi i sistemit te faturimit 98,167 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 95,000
SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë Marrja me qera e programit “Al Billing” dhe marrja me qera e modulit të faturës dhe arkëtimeve online në UKT sh.a”. 724,800 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 720,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Module per programin e faturimit te Ujesjelles Kanalizime Shkoder sh.a. 747,000 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 690,000
SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë Blerje Software (program) dhe paisje për leximin e matsave të ujit, për UKT sha 23,442,667 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 23,200,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data