Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 "DRICONS" 9 2,393,028 9 2,393,028 2,417,612

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
SH.A Ujesjelles Kanalizime Kelcyre Supervizion punimesh per objektin “Rikonstruksioni i rrjetit të ujesjellësave për fshatrat Gorikë dhe Sukë" 1,117,824 Njoftuar Fituesi "DRICONS" 1,083,499
Sh.A Albpetrol Loti 1: Sherbim mbikqyrje per kontraten me objekt Rikonstruksion pjesor i RVM/7 Zharrez dhe pastrim i mbeturinave mekanike Lidhur Kontrata "DRICONS" 380,463
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres MBIKQYRJE PER OBJEKTIN'"Ndërtimi i linjës shpërndarëse në lagjen nr.13, Rr.""Apulia"", Rr.""Tefik Skilja"" dhe Rr.""Taranto"", Bashkia Durrës 101,012 Lidhur Kontrata "DRICONS" 78,250.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Studim projektimi per prokurimin me objekt Rikonstruksion pjesor I linjes se dergimit DN 500 mm nga Stp Fushe-Kruje deri ne Depo Shijak 800,000 Lidhur Kontrata "DRICONS" 648,500
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje BLERJE FASHETA PE( STAFA) 73,000 Lidhur Kontrata "DRICONS" 49,500
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje BLERJE T-I PE 10 ATM 80,000 Lidhur Kontrata "DRICONS" 59,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje blerje brryla te ndryshem 112,500 Lidhur Kontrata "DRICONS" 79,000
SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë Ndërtim Depo uji Daias 200m3 (Punime B/A I depos 200m3 , instalime hidraulike 93,600 Lidhur Kontrata "DRICONS" 33,200.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Fier Per kolaudim punime 15,092 Lidhur Kontrata "DRICONS" 6,200.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data