Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 CLEAN FAST 8 105,783,153 7 93,783,153 82,630,087

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Sherbimi i pastrimit dhe dezinfektimit per objektet e OSSH sh.a dhe objektet ne administrim te FSHU sh.a. 32,253,174 Lidhur Kontrata CLEAN FAST 26,183,388.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Sherbimi i pastrimit per zyrat dhe qendrat e kujdesit ndaj klientit 23,416,394 Lidhur Kontrata CLEAN FAST 22,938,508.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Sherbimi i Pastrimit per nevoja të OSHEE Group sh.a per nje afat prej 6 (Gjashte) muajsh 7,353,888 Lidhur Kontrata CLEAN FAST 7,101,098
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Loti 3. F.V Dezifektim ambientesh te brendshme dhe te jashtme. 12,000,000 Shpallur Procedura CLEAN FAST 10,680,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Sherbimi i Pastrimit per nevoja te OSHEE Group sh.a 7,346,220 Njoftuar Fituesi CLEAN FAST 6197428.8
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Sherbimi i Pastrimit per nevoja te OSHEE Group sh.a 7,346,220 Njoftuar Fituesi CLEAN FAST 6197428.8
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Pastrimi i Zyrave Administrative dhe Qendrave te Kujdesit Ndaj Klientit te OSHEE sh.a per nje afat prej 5 (pese) muajsh. 9,182,775 Lidhur Kontrata CLEAN FAST 8,502,570.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Pastrimi i Zyrave Administrative dhe Qendrave të Kujdesit Ndaj Klientit të OSHEE sh.a 6,884,482 Lidhur Kontrata CLEAN FAST 5509665.36
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data