Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
14 Shkëlqim Kurti 18 2,689,916 17 2,559,916 4,407,896

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Posta Shqiptare Sherbim me aparate uji per punonjesit e Drejtorise se Pergjithshme. 781,333 Njoftuar Fituesi Shkëlqim Kurti 774,999.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje dhe integrimi i pajisjeve te rrjetit per rritjen e disponueshmerise dhe qendrueshmerise e transmetimit te te dhenave 690,000 Njoftuar Fituesi Shkëlqim Kurti 539,999.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Marrje automjeti me qera (Eskavator 0.25 m³) Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 328,900
Bajkaj Land Sh.a Blerje goma te para per mjetin TEREX TLB 840 PS qe operon ne venddepozitim Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 87,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje Image Unit Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 61,999
Sh.A Porti Detar Vlore Blerje leje-hyrje Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 105,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Blerje gas propan Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 79,000.00
ECO Tirana Sherbim gomisteri dhe konvergjence Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 303,000.00
ECO Tirana Blerje autovetura 1 për shërbim operativ Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 254,200.00
ECO Tirana Sherbim gomisterie dhe konvergjence Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 549,999.00
Bajkaj Land Sh.a Blerje material inertesh dhe betoni per ne venddepozitimin e mbetjeve urbane Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 355,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Maliq Servis Makine Ford Ranger 46,200 Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 45,900
SH.A Ujesjelles Kanalizime Maliq Blerje Hipoklorit Natriumi 1500kg 70,000 Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 69,900
Ndermarrja e Trajtimit te Studenteve Nr.3 Blerje Automjeti. 400,000 Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 388,000
SHA Ujësjellës Kanalizime Gramsh Blerje kompjutera e pajisje te tjera kompjuterike 130,000 Anuluar Procedura Shkëlqim Kurti 129,000.00
SHA Ujësjellës Kanalizme Korçë Blerje kapakë betoni pusetash për rrjetin e kanalizimeve. 140,000 Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 140,000.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër Blerje Betoni 145,250 Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 145,000.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë Blerje mallra elektrike 287,133 Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 180,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data