Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 NET-GROUP 21 20,837,814 19 11,820,742 10,757,288

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Mbikëqyrja e punimeve të zbatimit për objektin: “Spostimi i linjave që preken nga gjurma e aksit rrugor Thumanë – Vorë – Kashar dhe instalimi i shtyllave të demontuara në linjën Fier – Rrashbull 4,017,072 Anuluar Procedura NET-GROUP 3,535,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Monitorim gjeodezik të digave të kaskadës së lumit Drin dhe për masivet e paqëndrueshëm gjeologjik pranë tyre" 5,000,000 Shpallur Procedura NET-GROUP
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikonstruksion rrjet ujësjellësi nga Depo 4000 m3 e Tiranës deri në takim me tubacionin Ø 450 mm PE, në Rrugën " Jorgjie Truja". 1,056,198 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 944,753
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Mbikëqyrja e punimeve gjatë zbatimit të kontratës me objekt Zgjerimi i sistemit të lokalizimit të defekteve në linjat e tensionit të lartë. 997,071 Lidhur Kontrata NET-GROUP 863,182
Albgaz sh.a Projekti per ndertimin e qendres se mirembajtjes Korçe 2,447,606 Lidhur Kontrata NET-GROUP 2029453.79
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Kolaudim për prokurimin me objekt Ndërtimi i ujësjellësit të fshatrave Lalëz, Bizë, Draç dhe Shetaj,Njësia Administrative Ishëm - Bashkia Durrës Lidhur Kontrata NET-GROUP 328,726.89
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i trete: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne fshatin Qenam, Njesia Administrative Zall-Herr 632,364 Lidhur Kontrata NET-GROUP 583720.57
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i shtate: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Permiresim Furnizimi me uje Adresa:Rruga'Myslym Keta','Skender Vila'Tirane 128,089 Lidhur Kontrata NET-GROUP 118,236.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i katert: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi ne Rr.'Xhorxhi Martini','Jeronim De Rada','Myrteza Kelliçi' 285,743 Lidhur Kontrata NET-GROUP 263,763.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane -Loti i katert: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi dhe venie ne pune e rrjetit ekzistues ne zonen e Shkozes se Siperme’’ 107,524 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 99,253.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane -Loti i dyte: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne zonen: Anibal Basha, Odhise Grillo, Sitki Cico, Bul.Zhan D’Árk 548,494 Lidhur Kontrata NET-GROUP 506,301.70 
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i Parë:“Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndertim impiant klorinimi ne ujesjellsin rajonal dhe vendosje matesash ne depo”, 694,177 Lidhur Kontrata NET-GROUP 586,313.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i pestë: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtim linje transmetimi nga puseta Yzberisht deri në Depo Kombinat” 1,451,634 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,318,039.98 
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion rrjet furnizimi me uje (nxjerrja nga puna e tubacioni Dn-219 mm celik, Dn-125 mm gize) Adresa: Rr."Shemsi Haka", "Ali Demi" , " Idriz Dollaku" 770,110 Lidhur Kontrata NET-GROUP 648,373.48 
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi ne rruget "Bilal Xhaferri, Pjeter Budi, Sef Kosharja, Xhemal Kada, Prenga, Vojo Kushi, Vincens Prenushi, Sado Kosheno, Xhemal Dervishi, Mitat Frasheri, Themisokli Germenji" 1,047,185 Lidhur Kontrata NET-GROUP 958,835.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i tretë: Mbikqyrja e punimeve për objektin: Përmirësim furnizimi me ujë në bllokun e Vilave Selitë dhe ndërtim rrjet ujësjellësi në bllokun Vasil Shanto, 350,537 Lidhur Kontrata NET-GROUP 343,670.80
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i tetë: Mbikqyrja e punimeve për objektin: Ndërtim stacione monitorimi uji në 61 pikat në qytetin e Tiranës 132,403 Lidhur Kontrata NET-GROUP 122,442.37
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i Parë: Mbikqyrja e punimeve për objektin: Instalimi i sistemit ujëmatës në burimet e ujësjellësit të Tiranës, 746,530 Lidhur Kontrata NET-GROUP 653,584.80
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i shtatë: Mbikqyrja e punimeve për objektin: Rikonstruksion rrjet shpërndarës ujësjellësi në zonën e Kodër Sharrë, 105,201 Lidhur Kontrata NET-GROUP 94,688.30
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i gjashtë: Mbikqyrja e punimeve për objektin: ”Blerje sistem kamerash” 218,864 Lidhur Kontrata NET-GROUP 201,355.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Mbikqyrje për prokurimin me objekt Ndërtimi i linjës shpërndarëse në lagjen nr.13, Rr."Apulia", Rr."Tefik Skilja" dhe Rr."Taranto", Bashkia Durrës 101,012 Lidhur Kontrata NET-GROUP 92,595.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data