Open Procurement Albania

Rehabilitimin e ambienteve tek kompleksi “Dajti”.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Qendra Sportive Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Rehabilitimin e ambienteve tek kompleksi “Dajti”.
Nr. Reference REF-77192-08-10-2023
Vlera / Fondi Limit 37 458 327,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 11-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 28-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues 1. “2 N” sh.p.k
2. BOE “Pepa Group Group” sh.p.k& “Active” sh.p.k.
3. “AIDA CONTRUKSION” sh.p.k
4. BOE “2 Z Konstruksion” & “ASI-2A CO” sh.p.k
5. “BE - IS” sh.p.k
6. “BEQIRI” sh.p.k& “METEO” sh.p.k.
7. BOE “ED KONTRUKSION” & “ARKONSTUDIO” sh.p.k
8. “INA” sh.p.k.
9. “LEON KONSTRUKSION” sh.p.k
10. “T&XH” sh.a
11. “SENKA” sh.p.k
12. “AURORA KONSTRUKSION” sh.p.k
13. BOE “KEVIN CONSTRUKSION” sh.p.k &“EUROGJICI SECURITY” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Pepa Group Group” sh.p.k. -“Active” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 33 735 497,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 6 (gjashtë) muaj nga data e lidhjes së kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. 2 N sh.p.k, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se

  2. AIDA CONTRUKSION sh.p.k, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se

  3. BOE 2 Z Konstruksion sh.p.k dhe ASI 2A CO sh.p.k, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se

  4. BE IS sh.p.k, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se

  5. BOE BEQIRI sh.p.k dhe METEO sh.p.k, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se

  6. BOE ED KONTRUKSION sh.p.k dhe ARKONSTUDIO sh.p.k, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se

  7. INA sh.p.k, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se

  8. LEON KONSTRUKSION sh.p.k, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se

  9. T XH sh.a, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se

  10. SENKA sh.p.k, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se

  11. AURORA KONSTRUKSION sh.p.k, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se

  12. BOE KEVIN KONSTRUKSION sh.p.k dhe EUROGJICI SECURITY sh.p.k, per arsye:
  –Nuk ka depozituar dokumentacion sipas kerkesave te DST se
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162, datë 23.12.2020 “Për prokurimin publik”, neni 98, pika 1, germa “c”
  Shenime Njoftuar Anullimi i procedures ne Buletinin Nr. 98 datë 4 Dhjetor 2023

  Më datë 15.09.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik dhe autoritetit kontraktor, është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Kevin Construksion” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik ankimues “Kevin Construksion SHPK si dhe me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e bashkimit të operatorëve ekonomikë BOE “Active” SHPK & “Pepa Group” SHPK, në procedurën e mësipërme e prokurimit.

  Më datë 15.09.2023 pranë Komisionit të Prokurimit Publik dhe autoritetit kontraktor, është administruar ankesa “BE-IS” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik “BE-IS” SHPK.

  Më datë 02.11.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të pranojë ankesën e paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “Kevin Konstruksion” SHPK
  2. Të pranojë ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “BE-IS” SHPK
  3. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së mbi skualifikimin e operatorit ekonomik “Kevin Konstruksion” SHPK, dhe të korrigjojë shkeljet duke e kualifikuar këtë operator ekonomik.
  4. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së mbi skualifikimin e operatorit ekonomik “BE-IS” SHPK, dhe të korrigjojë shkeljet duke e kualifikuar këtë operator ekonomik.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Relacion Elektrik
  Projekti Hidrosanitar
  Projekti i Mbrojtjes nga Zjarri
  Projekti Elektrik
  Projekti Arkitektonik
  Projekti i Kondicionimit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Formular Ankimimi “Kevin Construksion” SHPK
  Formular Ankimimi “BE-IS” SHPK
  Projekti

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data