Open Procurement Albania

Blerje peme dekorative per Pyllin Orbital dhe zona te ndryshme te Tiranes

Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje peme dekorative per Pyllin Orbital dhe zona te ndryshme te Tiranes
Nr. Reference REF-74343-07-05-2023
Vlera / Fondi Limit 59 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 06-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 07-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. GERARD-A SHPK
2. "A l b g a r d e n" shpk
3. ROSI SHPK & SIRETA 2F SHPK & ANDI GJOKA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ROSI SHPK - SIRETA 2F SHPK - ANDI GJOKA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 42 624 250,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-10-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 51149100
  Data e lidhjes se kontrates 17-11-2023
  Kohezgjatja e kontrates 4 (kater ) muaj nga data e nenshkrimit te kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. GERARD A SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur sigurimin e ofertes sipas shtojces 3
  -Nuk ploteson piken 2.2.2 te DST, pasi nuk ka paraqitur kopje te deklarimit te xhiros vjetore gjate 3 (tri) viteve te fundit financiare (2020, 2021, 2022) leshuar nga Autoriteti perkates.
  -Nuk ploteson piken 2.2.3 te DST, pasi nuk ka paraqitur vertetim per shlyerjen e taksave vendore te parashikuara nga Pushteti Vendor per vitin 2023.
  -Nuk ploteson piken 2.3.1, pasi nuk ka paraqitur deshmi per furnizimet e meparshme te ngjashme te kryera gjate 3 (tre) viteve te fundit nga data e publikimit te njoftimit te kontrates,
  -Nuk ploteson piken 2.3.2, pasi nuk ka paraqitur licencat profesionale te kerkuara.
  -Nuk ploteson piken 2.3.7, pasi nuk ka paraqitur deklaraten ku percakton inxhinierin e fushes per ndjekjen dhe zbatimin e plote te kontrates.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 96 datë 30 Nëntor 2023

  Më datë 14-07-2023 është paraqitur nje ankesë drejtuar Komisionit të Prokurimit Publik nga A l b G a r d e n, me objekt Modifikimin të dokumentave të tenderit

  Më datë 03.08.2023, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mbyllë çështjen për pjesën e pranuar të ankesës
  2. Të vazhdojë proçedurën e shqyrtimit në themel për pjesën tjetër të ankesës.

  Më datë 23.08.2023, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Alb Garden” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të kryejë modifikimet e dokumentave të tenderit sipas konstatimeve të KPP-së
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ROSI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ROSI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ROSI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ROSI SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIRETA 2F SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIRETA 2F SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIRETA 2F SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIRETA 2F SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Formular Ankimimi OE A l b G a r d e n
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data