Open Procurement Albania

Auditimi nga një shoqëri e pavarur audituese i Pasqyrave Financiare të konsoliduara të OST sh.a. për vitin 2023 sipas Standarteve Ndërkombëtare të Auditimit”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Autoritet Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Objekti i Tenderit Auditimi nga një shoqëri e pavarur audituese i Pasqyrave Financiare të konsoliduara të OST sh.a. për vitin 2023 sipas Standarteve Ndërkombëtare të Auditimit”
Nr. Reference REF-85553-10-27-2023
Vlera / Fondi Limit 2 383 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-11-2023
Data e mbajtjes se tenderit 09-11-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “GRANT THORNTON” sh.p.k.
2. “MAZARS” sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “MAZARS” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 300 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2760000
  Data e lidhjes se kontrates 05-12-2023
  Kohezgjatja e kontrates 30 (tridhjete) ditë nga hyrja ne fuqi e kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1.GRANT THORNTON sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka permbushur piken 1/e, te Kritereve te Pergjithshme te Kualifikimit, pasi nuk ka shlyer detyrimet e maturuara te energjise elektrike per muajt Gusht dhe Shtator 2023.
  -Nuk ka permbushur piken 2.2.1 te Kritereve te Veçanta te Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur kopje te certifikuar te bilancit per vitin 2022, sipas kerkeses se Dokumenteve te Tenderit.
  -Ka paraqitur oferten ekonomike ne kundershtim me piken 5, te nenit 42, te Ligjit Nr. 10091, date 05.03.2009
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 100 datë 11 Dhjetor 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data