Open Procurement Albania

Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale

Institucioni Prokurues Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Objekti i Tenderit Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale
Nr. Reference REF-84086-10-17-2023
Vlera / Fondi Limit 1 199 843,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 30-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“GENTIAN SADIKU” P.F
2.Bledi Loç P.F
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GENTIAN SADIKU
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 181 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1417200
  Data e lidhjes se kontrates 16-11-2023
  Kohezgjatja e kontrates 20 (Njëzet) ditë nga data e nënshkrimit të kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - Bledi Loç P.F , per arsye:
  - nuk ka paraqitur vertetimin per xhirot vjeter per vitet financiare 2020,2021,2022(kapaciteti ekonomik)
  - nuk ka paraqitur bilancet per vitet financiare 2021,2022(kapaciteti ekonomik)
  - nuk ka paraqitur asnje dokument për furnizimet e mëparshme të ngjashme, të kryera gjatë tre viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës, në një vlerë jo më të vogël se 20% të vlerës së fondit të limit të kësaj kontrate përkatësisht 239,968.6 leke pa tvsh(kapaciteti teknik)
  - nuk ka paraqitur ne system asnje nga certifikatat e kerkuar ne kriteret per kualifikin 2.3.2, 2.3.3, 2.3.4
  -nuk ka paraqitur asnje dokument per të vërtetuar pajtueshmërinë e produkteve me specifikimet teknike, operatori ekonomik duhet të paraqesë certifikate/deklarate konformiteti.
  -nuk ka paraqitur asnje dokument per mallrat objekt prokurimi katalog/skedë teknike sipas standarteve në specifikimet teknike nga firma prodhuese,per artikujt nr rendor 1-16 sipas sasise dhe grafikut te levrimit te shtojces 6 ne DT, në mënyrë që të verifikohet pajtueshmëria e specifikimeve teknike të mallrave të ofertuara me specifikimet teknike të kërkuara nga Autoriteti kontraktor.
  -operatori ekonomik nuk eshte paraqitur prane autoriteti kontraktor per te paraqitur monstrat.Mosdorëzimi i mostrave të këtyre produkteve përbën kusht s’kualifikues.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 96 datë 30 Nëntor 2023
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data