Open Procurement Albania

NSHP, BOJË FOSFORESHENTE

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vlorë
Objekti i Tenderit NSHP, BOJË FOSFORESHENTE
Nr. Reference REF-83646-10-13-2023
Vlera / Fondi Limit 3 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 16-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 26-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. MURATI SHPK
2 Adenis Kastrati
3. Biotek
4. EN-BJO shpk
5. I.D.K KONSTRUKSION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Albania Distribution Chem
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 174 750,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë nga nënshkrimi i kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. 1. MURATI SHPK , per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.3.4, pasi nuk ka paraqitur mostra per te gjithe artikujt e prokuruar

  2. 2. Adenis Kastrati , per arsye:

  -Nuk ploteson piken 2.3.3, pasi nuk ka paraqitur kataloget ose fragmente te katalogeve ose skedat teknike te mallrave objekt prokurimi.

  3. EN BJO shpk , per arsye:

  -Nuk ploteson piken 2.3.3, pasi nuk ka paraqitur kataloget ose fragmente te katalogeve ose skedat teknike te mallrave objekt prokurimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 20.11.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “EN-BJO” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik “EN-BJO” SHPK, në procedurën e mësipërme të prokurimit.

  Më datë 16-01-2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “EN-BJO” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të rishikojë arsyet e skualifikimit të operatorit ekonomik “EN-BJO” SHPK

  Më datë 29.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të mos lejojë autoritetin kontraktor për vijimin e hapave të mëtejshme të procedurës së prokurimit.

  Më datë 22.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të mos lejojë autoritetin kontraktor për vijimin e hapave të mëtejshme të procedurës së prokurimit.
  2. Autoriteti kontraktor të verë në dijeni Komisionin e Prokurimit Publik për zbatimin e vendimit
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi “EN-BJO” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data