Open Procurement Albania

Blerje karburant për ngrohje dhe shpërndarje në objektet arsimore

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje karburant për ngrohje dhe shpërndarje në objektet arsimore
Nr. Reference REF-95545-02-15-2024
Vlera / Fondi Limit 53 574 816,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 16-02-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-03-2024
Data e mbajtjes se tenderit 18-03-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. BOLV OIL sh.a
2. A&T sh.a
3. RESULI – ER sh.a
Operator Ekonomik Kontraktues
 • RESULI-ER SHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 53 494 334,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-03-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 (njëzet e katër) muaj (Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas kërkesës, në bazë të marrëveshjes kuadër)
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. BOLV OIL sh.a, per arsye:
  -Nuk plotëson Kriteret e Përgjithshme të Përzgjedhjes/Kualifikimit pasi oferta e paraqitur është mbi fondin limit të përllogaritur për këtë procedurë prokurimi.

  2. A&T sh.a, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Çertifikatën ISO 45001
  -Nuk ka paraqitur Vërtetim nga Drejtoria Rajonale Tatimore për xhiron vjetore të tre viteve të fundit
  -Nuk plotëson pikën 2.1 të Kapacitetit profesional pasi liçensa e paraqitur nuk përmbush kategorinë e kërkuar III Ç
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RESULI-ER SHA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RESULI-ER SHA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RESULI-ER SHA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RESULI-ER SHA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Procesverbal "Per Mosndarjen e Procedures ne Lote"
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas Afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data