Open Procurement Albania

Blerje materiale pastrimi për Institucionet Arsimore, Bashkia Berat”.

Institucioni Prokurues Qendra Ekonomike e Arsimit Bashkia Berat
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Berat
Objekti i Tenderit Blerje materiale pastrimi për Institucionet Arsimore, Bashkia Berat”.
Nr. Reference REF-02880-04-29-2024
Vlera / Fondi Limit 2 249 474,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 30-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 10-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. 4 S
2. ATLANTIK 3
3. Besim Kamberi PF
4. Malvina Visoka PF
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BESIM KAMBERI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 845 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-07-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga data e lidhjes se kontrates deri ne 31.12.2024 sipas kerkesave te AK.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomik e meposhtem:
  1. Malvina Visoka PF, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacionin e plotë konformë kërkesave të dokumentave standarte të tenderit

  2. 4 S, per arsye:
  Ne zbatim te vendimit te Komisionit te Shqyrtimit te Ankesave dhe Vendimit te Komisionit te Prokurimit Publik nr.715/2024 date 20.06.2024 ku ne piken 2 te saj eshte vendosur: Autoriteti kontraktor të bëjë rivlerësim të procedurës së prokurimit, në zbatim të vendimit të Komisionit të Shqyrtimit të Ankesës.

  3. ATLANTIK 3, per arsye:
  Ne zbatim te vendimit te Komisionit te Shqyrtimit te Ankesave dhe Vendimit te Komisionit te Prokurimit Publik nr.715/2024 date 20.06.2024 ku ne piken 2 te saj eshte vendosur: Autoriteti kontraktor të bëjë rivlerësim të procedurës së prokurimit, në zbatim të vendimit të Komisionit të Shqyrtimit të Ankesës.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 22. 05 2024 eshte njoftuar fitues i procedures operatori ekonomik 4 S.

  Operatori ekonomik Malvina Visoka, nuk ka paraqitur oferte ekonomike.

  Më datë 28.05.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Besim Kamberi” P.F dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kundërshtimin e kualifikimit të operatorëve ekonomikë “4 S” SHPK dhe “ATLANTIK 3” SHPK

  Më datë 20.06.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mbyllë çështjen për pjesën e pranuar të ankesës së paraqitur nga operatori ekonomik “Besim Kamberi” P.F,
  2. Autoriteti kontraktor të bëjë rivlerësim të procedurës së prokurimit, në zbatim të vendimit të Komisionit të Shqyrtimit të Ankesës.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESIM KAMBERI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESIM KAMBERI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESIM KAMBERI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESIM KAMBERI viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Ndryshimit te Fituesit Paraprak
  Formular Ankimimi “Besim Kamberi” P.F
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data