Open Procurement Albania

Ndërtim rrjet kanalizimi i ujërave të ndotura,lagja nr 1,rruga “Kont Urani” dhe rruga “Ulliri i Cel Islamit” Bashkia Durrës

Institucioni Prokurues SHA Ujësjellës Kanalizime Durrës
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Objekti i Tenderit Ndërtim rrjet kanalizimi i ujërave të ndotura, lagja nr 1, rruga “Kont Urani” dhe rruga “Ulliri i Cel Islamit” Bashkia Durrës
Nr. Reference REF-64877-12-29-2016
Vlera / Fondi Limit 25 495 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-12-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-01-2017
Data e mbajtjes se tenderit 23-01-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues Be-Is Shpk - Çaushi Shpk - Kupa Shpk - Ndërtimi Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KUPA SHPK -ALKO IMPEX General Construksion SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 22 757 103,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 27308523.6
  Data e lidhjes se kontrates 15-03-2017
  Kohezgjatja e kontrates 60 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë si më poshtë vijon:
  Operatori ekonomik “Çaushi”sh.p.k, është skualifikuar për arsye se, nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion.
  Operatori ekonomik “Ndërtimi”sh.p.k, është skualifikuar për arsye se,nuk përmbush: 1. Kriteret e veçanta të kualifikimit:
  Pika e: Vërtetimin që konfirmon shlyerjen e detyrimeve ndaj OSHEE.
  2. Kapaciteti ekonomik dhe financiar: Bilanci për vitit 2013.
  3. Kapaciteti teknik; Kontrata me Autoritetin Kontraktor, nuk përmbush vlerën 35% e vlerës së përllogaritur të kontratës që prokurohet; Leje Mjedisore lëshuar nga QKL.
  Operatori ekonomik “Be-Is”sh.p.k është skualifikuar për arsye se nuk përmbush: Kapaciteti teknik: Licencë zbatimi për veprimtari Arkeologjike; Mjetet dhe pajisjet teknike të nevojshme në dispozicion për objektin e kërkuar
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.7 - DT.20-02-2017
  Lidhja e Kontrates NR.11 - DT.20-03-2017

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data