Open Procurement Albania

Blerje kancelari dhe zarfa

Institucioni Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Autoritet Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Objekti i Tenderit Blerje kancelari dhe zarfa
Nr. Reference REF-21160-05-08-2019
Vlera / Fondi Limit 26 998 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-06-2019
Data e mbajtjes se tenderit 03-06-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Infosoft Office” sh.p.k. & “InterLogistic
Argjiro Group & “V.Lliopoullos & SIA OE
Adel Security Print
Operator Ekonomik Kontraktues
 • InfoSoft Office -INTERLOGISTIC
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 17-07-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 32155152.24
  Data e lidhjes se kontrates 22-08-2019
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. BO Ekonomik “Argjiro Group” & “V.Lliopoullos & SIA OE” :
  - Formulari i Ofertës Ekonomike nuk është përgatitur në përputhje me kërkesat e përcaktuara në DT. Operatori Ekonomik nuk ka parashikuar afatin kohor të dorëzimit të mallit objekt prokurimi dhe çmimin për njësi. Ofertat që nuk përgatiten në përputhje me DT do të refuzohen si të papranueshme.
  -Operatori Ofërtues nuk ka paraqitur list pagesat sipas formatit E-Sig, kjo në përputhje të kërkimit të kriterit 2.3.6 të DST-ve: “Ofertuesi duhet të ketë kapacitete te stafit te tij per te prodhuar gjithe sasisne e kërkuar ne kete prokurim si dhe list pagesat sipas formatit E-Sig, ku numri i punonjësve të siguruar të jetë jo më i vogël se 5 (pesë) punonjës për periudhën Shkurt-Mars 2019”
  - Për këtë Operatorit Ekonomik “Argjiro Group” ka praqitur vetëm Vërtetimin Nr. T01090055, datë 22.05.2019 “Për Kontributet e Sigurimeve Shoqërore e Shëndetësore për Tatimgapuesin-E-SIG 02/a” nga sistemi elektronik i e-Albania, dokument i cili nuk përmbush kriterin 2.3.6.

  2. Operatori Ekonomik “Adel Security Print” sh.p.k:
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe asnjë dokumentacion tjetër shoqërues.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INTERLOGISTIC viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INTERLOGISTIC viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INTERLOGISTIC viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INTERLOGISTIC viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  njoftimi i kontrates.docx
  DST-te Blerje kancelari
  Njoftim Fituesi.doc
  njoftim modifikimi app.docx
  DST-te Blerje kancelari
  njoftim modifikimi app.docx
  SQARIM Njoftim modifikimi kancelarit.docx
  njoftim modifikimi app.docx
  app kancelari.docx
  njoftim modifikimi app.docx
  DST-te Blerje kancelari
  njoftim modifikimi app.docx
  SQARIM Njoftim modifikimi kancelarit.docx
  njoftim modifikimi app.docx

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data