Open Procurement Albania

Upgrade i sistemit te kontrollit te releve te nenstacionit 220/110/35/20 kV Koplik

Institucioni Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Autoritet Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Objekti i Tenderit Upgrade i sistemit te kontrollit te releve te nenstacionit 220/110/35/20 kV Koplik
Nr. Reference REF-43022-11-12-2019
Vlera / Fondi Limit 35 664 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-11-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-12-2019
Data e mbajtjes se tenderit 06-12-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues Albaelettrica” sh.p.k. & “Advanced Business Solutions – ABS
Radio Frequency & Advance Engineering” sh.p.k. & “Elcom d.o.o. Tuzla
EDICO GROUP
ENBI POWER
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALBAELETTRICA SHPK -ADVANCED BUSINESS SOLUTIONS – ABS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 30 412 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-01-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 4 (katër) muaj nga hyrja në fuqi e kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Eshte dhene pergjigje ne datë 08.01.2020.
  Janë s’kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “Radio Frequency & Advance Engineering” sh.p.k. & “Elcom d.o.o. Tuzla” & “I.T.E. GRUP” sh.p.k.:
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.1 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit pasi RF&AE 70%, ka paraqitur vetem kontraten me Albkontroll dhe nje vertetim realizimi me AKShI-ne. Asnjera nga kontratat nuk janë punime elektrike sipas kriterit të vendosur
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.1 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit Elcom 25%, ka vertetim realizimi, pa kontrate apo fature.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.1 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit ITE 5% ka paraqitur nje kontrate me objekt “Furnizim vendosje me makineri e paisje mekanike e te tjera i ambienteve te godinave te Tirana Olympic Park”.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.2 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të veçanta të Kualifikimit pasi Nuk ka paraqitur autorizim prodhuesi per MAF GPS, MAF KVM, MAF SWITCH me problem MAF MONITOR (Referenca e procedurës së prokurimit jo e saktë).
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të veçanta të Kualifikimit pasi i mungon katalogu i softëare.

  2. OE “EDICO GROUP” sh.p.k. :
  • Nuk ka përmbushur pikën 1 të Kritereve të Përgjithshme të Pranimit/Kualifikimit pasi nuk ka dorëzuar shtojcën 8.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.1.a/b/ç/d/dh të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit pasi nuk ka dorëzuar asnjë nga shtojcat sipas DST.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.2.1 “Kapaciteti Ekonomik dhe Financiar” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit pasi nuk ka sjellë Vërtetim nga Administrata Tatimore në lidhje me xhiron e subjektit për 3 vitet e fundit sipas DST.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.1 “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit pasi nuk ka sjellë Kontrata të ngjashme me objektin e procedurës sipas DST.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.2 “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit pasi nuk ka paraqitur autorizim Prodhuesi per asnje nga pajisjet e kerkuara ne sipas DST.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.4 “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit pasi I mungojnë 2 inxhiniere elektronuk dhe 1 specialist IT.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.5 “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit pasi nuk ka paraqitur asnjë Certifikatë ISO sipas DST.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.6 “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit pasi nuk ka sjelle katalogun per asnje product te kerkuar sipas DST.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.7 “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit pasi nuk ka paraqitur Licencë profesionale sipas DST.

  3. OE “ENBI POWER” sh.p.k.:
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.4 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit pasi i mungojnë 1(një) Ing. Elektronik dhe 1(një) Specialist IT të cilët nuk rezultojnë të jenë të punësuar pranë Operatorit Ekonomik ofertues.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.2 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të veçanta të Kualifikimit pasi nuk ka paraqitur autorizim prodhuesi per Server Moxa dhe GPS.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.6 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të veçanta të Kualifikimit, pasi Shtojca 10 Tabela e te dhenave teknike nuk permbush nje nga specifikimet teknike konkretisht nuk ka SAS por SATA (referuar faqes zyrtare).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAELETTRICA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAELETTRICA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAELETTRICA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAELETTRICA SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data