Open Procurement Albania

Blerje vaj dhe pjese kembimi per automjete

Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Objekti i Tenderit Blerje vaj dhe pjese kembimi per automjete
Nr. Reference REF-39991-10-17-2019
Vlera / Fondi Limit 2 138 432,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-10-2019
Data e mbajtjes se tenderit 28-10-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues BESNIK MECI
SI&CO COMAPNY
KADIU
AUTO- STAFA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Besnik Meçi
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 585 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-12-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1902000
  Data e lidhjes se kontrates 20-12-2019
  Kohezgjatja e kontrates 15 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Me date 12.11.2019 me shkresen nr. 1562 ka paraqitur ankese shoqeria “Auto-Stafa” dhe i eshte kthyer pergjigje me shkresen nr. 1562/2, date 15.11.2019, (pergjigjia i eshte kthyer elektronikisht me email dhe me poste) , duke e refuzuar ate.
  Njoftojme se, kane qene pjesemarres ne procedure dhe nuk jane kualifikuar operatoret ekonomik si me poshte:
  1. Shoqeria “RA-MI KOMPANY” Shpk
  Nuk ka paraqitur “Furnizime te meparshme te ngjashme me nje vlere prej 40% te fondit limit te objektit te prokurimit” , ne kundershtim me kriterin e vecante kualifikues sipas shtojces se DST, ku thuhet: ”Për të provuar përmbushjen e kapacitetit teknik, Ofertuesi duhet të dorëzojë: Furnizime te meparshme te ngjashme me nje vlere prej 40% te fondit limit te objektit te prokurimit, te realizuar gjate tre viteve te fundit te aktivitetit te operatorit, vertetuar me dokumentacionin vertetues si me poshte: - Si dëshmi për përvojën e mëparshme operatoret ekonomik ofertues duhet te paraqesin vërtetime të lëshuara nga një ent publik dhe fatura tatimore të shitjes, ku shënohen datat, shumat dhe sasitë e mallrave të furnizuara. - Në rastin e përvojës së mëparshme të realizuar me sektorin privat, si dëshmi pranohen vetëm fatura tatimore të shitjes, ku shënohen datat, shumat dhe sasitë e mallrave të furnizuara.
  2. Shoqeria “KLOSI- R KOMANY” Shpk
  Arsyeja e skualifikimit:
  Nuk ka dorezuar “Deklaraten per paraqitje oferte te pavarur” , ne kundershtim me kriterin e vecante kualifikues sipas shtojces se DST, ku thuhet:”Ofertuesi duhet të dorëzojë: a) Deklarate për paraqitje oferte të pavaruar, sipas Shtojcës 2/1;”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Besnik Meçi viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Besnik Meçi viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Besnik Meçi viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Besnik Meçi viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.52 - Dt.30-12-2019

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data