Open Procurement Albania

Realizimi i dhomës së serverave (BCC Site) në Vaun e Dejës dhe krijimi i kushteve teknike në HEC Vau i Dejës, HEC Koman dhe HEC Fierzë.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Autoritet Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Objekti i Tenderit Realizimi i dhomës së serverave (BCC Site) në Vaun e Dejës dhe krijimi i kushteve teknike në HEC Vau i Dejës, HEC Koman dhe HEC Fierzë.
Burimi i Financimit : Nga të ardhurat e KESH sh.a.
Nr. Reference REF-61043-06-11-2020
Vlera / Fondi Limit 27 800 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-06-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-07-2020
Data e mbajtjes se tenderit 06-07-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. "Integrated Security Solutions" (ISS) shpk
2. "Advanced Business Solutions - ABS" shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Advanced Business Solutions - ABS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 25,880,000
  Data e shpalljes se fituesit 27-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 31,056,000
  Data e lidhjes se kontrates 03-11-2020
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kanë marrë përgjigje në datë: 03.09.2020.
  Është skualifikuar oferta e Operatorit Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS) sh.p.k, pasi:
  1) Operatori Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS), nuk plotëson vlerën e xhiros mesatare vjetore dhe vitet e kërkuara.
  2) Operatori Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS) sh.p.k nuk ka paraqitur kontrata të ngjashme, nuk plotëson pikën 2.3.1 të kritereve të vecanta për kualifikim.
  3) Operatori Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS) sh.p.k nuk ka paraqitur licencë profesionale për plotësimin e pikës 2.3.2, të kritereve të vecanta për kualifikim.
  4) Operatori Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS) sh.p.k nuk ka paraqitur Certifikatë ISO të kërkuara në pikën 2.3.3 të kritereve të vecanta për kualifikim.
  5) Operatori Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS) sh.p.k nuk ka paraqitur Autorizimet e prodhuesit /distributori të kërkuara në pikën 2.3.4 të kritereve të vecanta për kualifikim.
  6) Operatori Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS) sh.p.k nuk ka paraqitur dokumentacionin justifikues (listëpagesat e sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore dhe vërtetimin e tatimeve ku paraqitet nr. i punonjëse, të kërkuara në pikën 2.3.6 të kritereve të vecanta për kualifikim.
  7) Operatori Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS) sh.p.k ka paraqitur vetëm diplomën e ing elektronik G.C dhe diplomën e ing elektroenergjetike S.M. Operatori Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS) sh.p.k nuk ka paraqitur dokumentacion për plotesimin e pikës 2.3.7 të kritereve të vecanta për kualifikim.
  8) Operatori Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS) sh.p.k ka paraqitur katalog vetëm për sistemin e kamerave dhe jo për te gjitha mallra objekt prokurimi, kërkesë e pikës 2.3.8.
  9) Operatori Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS) sh.p.k nuk ka paraqitur skemat e detajuara për instalimin e sistemeve të kërkuar në pikën 2.3.9 të kritereve të vecanta për kualifikim.
  10) Operatori Ekonomik "Integrated Security Solutions" (ISS) sh.p.k nuk ka paraqitur dokumentacionin justifikues, të kërkuara në pikën 2.3.10 të kritereve të vecanta për kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini i lidhjes se kontrates: Nr.99 - Dt.09-11-2020
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  vendime_kpp
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data