Open Procurement Albania

Zgjatim i Fiderit E -10 ne zonen e Petreles.

Institucioni Prokurues Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane
Autoritet Prokurues Operatori I Sistemit te Shperndarjes (OSSH)
Objekti i Tenderit Zgjatim i Fiderit E -10 ne zonen e Petreles.
Nr. Reference REF-70995-09-08-2020
Vlera / Fondi Limit 113 900 803,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 14-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues “GRIALD & Shoqeria NIKA” sh.p.k
EN- EL sh.p.k
“KTHELLA” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Kthella SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 108,904,710
  Data e shpalljes se fituesit 11-11-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 5 ( pese) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. EN- EL sh.p.k, për këto arsye:
  - Ka paraqitur vetem formularin e ofertes pa vlere ekonomike dhe asnje dokumentacion tjeter ligjor, ekonomik dhe teknik profesional te kerkuar nga Autoriteti Kontraktor .
  2. “GRIALD & NIKA” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk kane paraqitur dokumentacionin sipas DST-se se publikuar nga AK. Konkretisht ky bashkim operatoresh nuk ka permbushur kriteret si vijon: Njeri nga anetaret e bashkimit te operatoreve ekonomike ka mangesi ne dokumentacioninn e paraqitur konkretisht tek: Shtojca 12 e DST “Kriteret e pergjithshme te pranimit” kerkesat e parashikuara ne paragrafin a, tek “Kriteret e vecanta te pranimit” Kreu “Per kapacitetin ekonomik dhe financiar“ kerkesat e parashikuara ne paragrafin 2.2/ Pika d, Kreu “Kapaciteti Teknik dhe Profesional” kerkesat e parashikuara ne paragrafin 2.3.1 / Pikat b, c dhe d / paragrafet 1,2,3 (perkatesisht mangesi ne dokume- ntacionin autorizim prodhuesi, katalogjet, raport teste).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data