Open Procurement Albania

Mbikqyrje për prokurimin me objekt “Rikonstruksione në rrjetin ekzistues të qytetit të Durrësit, zona 13/2 dhe ndërtimi i depos 2/2, faza I, Bashkia Durrës

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Objekti i Tenderit Mbikqyrje për prokurimin me objekt “Rikonstruksione në rrjetin ekzistues të qytetit të Durrësit, zona 13/2 dhe ndërtimi i depos 2/2, faza I, Bashkia Durrës
Nr. Reference REF-98302-06-16-2021
Vlera / Fondi Limit 4 068 750,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 17-06-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 28-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues “GB CIVIL ENGINEERING”
“INSTITUTI DEKLIADA” Shpk
“INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM IKN” shpk
“NOVATECH STUDIO” Shpk
“STUDIO SERVICES K-SA”
“HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “HYDRO-ENG CONSULTING” -”INVICTUS” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 461 325,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-07-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “GB CIVIL ENGINEERING”, për këto arsye:
  - nuk përmbush kriteret e veçanta të kualifikimit pika 14/ pasi: çmimi i ofetes së paraqitur nga OE është nën vlerën e minimale të përllogaritur nga Autoriteti Kontraktor sipas VKM 354 dt.11.05.2016
  2. INSTITUTI DEKLIADA” Shpk, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur formular sigurim oferte
  - ekperti me certifikate per ndihmen e pare dhe nderhyrjen ndaj emergjentave Ing.Klidjan Hasanlami, nuk eshte drejtues teknik
  - nuk ka paraqitur dokumentacion per mjet trasport stafi
  3. “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM IKN” shpk, për këto arsye:
  - nuk përmbush riteret e veçanta të kualifikimit pika 4/ pasi: 3 kontratat e puneve te paraqitura nga operatori ekonomik nuk jane ne perputhje me objektin e kontrates qe prokurohet, pune e ngjashme per punime hidroteknike.
  4. “NOVATECH STUDIO” Shpk, për këto arsye:
  - nuk përmbush kriteret e veçanta të kualifikimit pika 7/ pasi: ekperti me certifikate si pergjegjes per sigurine dhe mbrojtjen e shendeti ing.Konstandin Nova, nuk eshte drejtues teknik
  5. “STUDIO SERVICES K-SA”, për këto arsye:
  - nuk përmbush kriteret e veçanta të kualifikimit pika 14/ pasi: çmimi i ofetes së paraqitur është nën vlerën e përllogaritur nga ana e Autoritetit Kontraktor sipas VKM 354 dt.11.05.2016
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data