Open Procurement Albania

Shërbimet e dezinfektimit dhe kontrollit të insekteve dëmtuese, parazitëve, zvarranikëve & brejtësve

Institucioni Prokurues Albanian Gas Service Company Sh.a
Autoritet Prokurues Albanian Gas Service Company Sh.a
Objekti i Tenderit Shërbimet e dezinfektimit dhe kontrollit të insekteve dëmtuese, parazitëve, zvarranikëve & brejtësve
Nr. Reference REF-98932-06-23-2021
Vlera / Fondi Limit 7 907 908,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-06-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-07-2021
Data e mbajtjes se tenderit 05-07-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. AIR” SHPK
2. “Egian Med” SHPK
3. “Pastrime Silvio” SHPK
4. “Metani” SHPK
5. “Euromed” SHPK
6. “Medial” SHPK
7. “Alpest” SHPK
8. “NRG” SHPK
9. “Kurora” SHPK
10. “Grifin Albania” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EGIAN MED
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 899 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-09-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 36 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Vendimi përfundimtar për trajtimin e ankesës nga KPP Nr. 540 datë 26.08.2021
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Grifin Albania” SHPK, për këto arsye:
  - Oferta ekonomike, ka patur gabime aritmetike dhe shuma absolute e të gjitha korrigjimeve ka dalë më e madhe se 2% e vlerës ekonomike të ofruar.
  2. “Kurora” SHPK, për këto arsye:
  - Oferta ekonomike, ka patur gabime aritmetike dhe shuma absolute e të gjitha korrigjimeve ka dalë më e madhe se 2% e vlerës ekonomike të ofruar.
  3. “Metani” SHPK, për këto arsye:
  - Oferta ekonomike, ka patur gabime aritmetike dhe shuma absolute e të gjitha korrigjimeve ka dalë më e madhe se 2% e vlerës ekonomike të ofruar.
  4. “Alpest” SHPK, për këto arsye:
  - OE ka dorezuar dy formular oferte me vlera te ndryshme perkatesisht 6604390 leke pa tvsh dhe 6178740 leke pa tvsh, ne kundershtim me nenin 79/4 te VKM nr. 285, datë 19.05.2021 “Për miratimin e rregullave të prokurimit publik”.
  5. “Euromed” SHPK, për këto arsye:
  - Oferta ekonomike, ka patur gabime aritmetike dhe shuma absolute e të gjitha korrigjimeve ka dalë më e madhe se 2% e vlerës ekonomike të ofruar.
  6. “Medial” SHPK, për këto arsye:
  - Sqarimet me shkrim mbi ofertën anomalisht të ulët janë paraqitur nga OE jashtë afatit prej 3 diteve pune në kundërshtim me nenin 93/1 te LPP 162/2020.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data