Open Procurement Albania

Shërbimi i pastrimit të ambjenteve të Albcontrol sha

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A)
Autoritet Prokurues ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A)
Objekti i Tenderit Shërbimi i pastrimit të ambjenteve të Albcontrol sha
Nr. Reference REF-14628-12-09-2021
Vlera / Fondi Limit 84 175 068,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 10-12-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-01-2022
Data e mbajtjes se tenderit 10-01-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “Alpen Pulito” sh.p.k
2. “Alko-Implex General Construction” shpk
3. “Clean Fast” sh.p.k
4. “Dion-Al” sh.p.k
5. “Pastrime Silvio” sh.p.k & “V.a.l.e. Recycling” shpk
6. “Albstone” sh.p.k & “Sori-Al” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Albstone” sh.p.k -“Sori-Al” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 79 170 408,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-04-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 95004489
  Data e lidhjes se kontrates 22-04-2022
  Kohezgjatja e kontrates 36 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Vendimi Përfundimtar me Nr. 208/5 prot. Datë 30.03.2022 me Nr. 294/2022 i Komisionit të Prokurimit Publik
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Alpen Pulito” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 2.3.2 të kritereve të veçanta të kualifikimit, në të cilin parashikohet se ofertuesi duhet të paraqesë: Operatorët ekonomikë për realizimin e kontratës duhet të ketë të punesuar jo me pak se 30 punonjës për tre muajt e fundit nga data e shpalljes së procedurës, për ndjekjen/zbatimin e kontratës. Operatori ekonomik nuk e përmbushur këtë kriter për shkak se në listëpagesën e muajit nëntor OE ka deklaruar 23 punonjës.
  2. “Alko-Implex General Construction” shpk, për këto arsye:
  - nuk plotëson shkronjën b, të pikës 2.3.4 të kritereve të veçanta të kualifikimit, në të cilin parashikohet se operatorët ekonomikë duhet te jenë të pajisur me Licencat/Lejet e mëposhteme: b) Grumbullim, transportimin, riciklimin, perpunimin dhe asgjesimi i mbetjeve urbane. Për përmbushjen e këtij kriteri operatori ekonomik ka ngarkuar ne SPE: Licence - Kodi III.2.B, me nr. Serial LN-1163-03-2016 me emërtim përshkrues të veprimtarisë: Transportim i mbetjeve jo të rrezikshme. Pra objekti i licencës nuk përfshin proçeset e tjera të kërkuara në DST atë të grumbullimit, riciklimit, perpunimit dhe asgjesimit të mbetjeve.
  3. “Clean Fast” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk plotëson shkronjën b, të pikës 2.3.4 të kritereve të veçanta të kualifikimit, në të cilin parashikohet se operatorët ekonomikë duhet te jenë të pajisur me Licencat/Lejet e mëposhteme: b) Grumbullim, transportimin, riciklimin, perpunimin dhe asgjesimi i mbetjeve urbane. Për përmbushjen e këtij kriteri operatori ekonomik ka ngarkuar ne SPE: Licence - Kodi III.2.B, me nr. Serial LN-3708-08-2017 me emërtim përshkrues të veprimtarisë: Ngarkim, grumbullim, transportim dhe depozitim i mbetjeve urbane. Pra objekti i licencës nuk përfshin proçeset e tjera të kërkuara në DST atë të riciklimit, perpunimit dhe asgjesimit të mbetjeve.
  4. “Dion-Al” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk plotëson shkronjën b, të pikës 2.3.4 të kritereve të veçanta të kualifikimit, në të cilin parashikohet se operatorët ekonomikë duhet te jenë të pajisur me Licencat/Lejet e mëposhteme: b) Grumbullim, transportimin, riciklimin, perpunimin dhe asgjesimi i mbetjeve urbane. Për përmbushjen e këtij kriteri operatori ekonomik ka ngarkuar ne SPE: Licence - Kodi III.2.B, me nr. Serial LN-0998-02-2016 me emërtim përshkrues të veprimtarisë: Grumbullim, transportim dhe depozitim i mbetjeve urbane. Pra objekti i licencës nuk përfshin proçeset e tjera të kërkuara në DST atë të riciklimit, perpunimit dhe asgjesimit të mbetjeve.
  5. “Pastrime Silvio” sh.p.k & “V.a.l.e. Recycling” shpk, për këto arsye:
  - BOE nuk plotëson pikën 2.3.1 të kritereve të veçanta të kualifikimit, në të cilin parashikohet se: Operatorët ekonomikë duhet te paraqese kontrata ku te kete realizuar sherbime te ngjashme, në një vlerë jo më të vogël sa 40 % e fondit limit që prokurohet, të realizura gjatë tre viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës.
  Arsyeja e Anulimit në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime Buletini I anullimit të kontratës Nr. 15 datë 7 Shkurt 2022
  Buletini I lidhjes së kontrates Nr. 63 datë 16 Maj 2022
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Sori-Al” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Sori-Al” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Sori-Al” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Sori-Al” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  vendime_kpp
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data