Open Procurement Albania

F.V dhe Instalim te sistemit te Matjes Inteligjente ne Kabinat Elektrike te OSSH sh.a, SoftWare – t dhe integrimet e tyre ne platformen MDMS (Mater data mangement system

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a
Autoritet Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike
Objekti i Tenderit F.V dhe Instalim te sistemit te Matjes Inteligjente ne Kabinat Elektrike te OSSH sh.a, SoftWare – t dhe integrimet e tyre ne platformen MDMS (Mater data mangement system
Nr. Reference REF-23133-03-25-2022
Vlera / Fondi Limit 1 048 176 705,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-03-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 12-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “aci engineering” sh.p.k
2. “ENCOAL” sh.p.k
3. “GSA” sh.p.k
4. “H & E ENERGY” sh.p.k
5. “VIBTIS” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • aci engineering
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 992 576 392,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-08-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1191091670
  Data e lidhjes se kontrates 20-09-2022
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “ENCOAL” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ploteson kriteret e pergjithshme te perzgjedhjes/kualifikimit, shkronja dh) pasi nga verifikimi rezulton me kontribute shoqerore te pashlyera.
  - nuk deshmon vleren minimale te puneve te ngjashme.
  - nuk ploteson piken 1 dhe 4 te pikes 2.3.5 te Kapacitetit Teknik pasi, per produktet Mates dhe Koncentrator te dhenash nuk ka dorezuar Autorizim Prodhuesi dhe nuk ka dorezuar Tabelen e Skedes Teknike, e cila duhet te jete e firmosur dhe vulosur nga Prodhuesi.
  2. “GSA” sh.p.k, për këto arsye:
  - materialet e ofertuara dhe mostrat e dorezuara nuk permbushim kerkesat e OSHEE GROUP sh.a. dhe konkretisht sistemi HES i ofertuar nuk perfshin integrimin e matesave te ofertuar nga OE, pasi nga shqyrtimi i katalogut informues te Sistemit HES Zonus, ne listen e pajisjeve matese te homologuara me kete sistem nuk gjendet asnje produkt i prodhuesit El Gama matesi i te cilit eshte ofertuar dhe dorezuar si moster.
  3. “H & E ENERGY” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka dorezuar dokumentacion qe verteton se ploteson xhiron minimale te kerkuar.
  - nuk deshmon vleren minimale te puneve te ngjashme.
  - nuk ka dorezuar certifikate ISO 27001 ose ekuivalente për Sigurinë e Informacionit (të vlefshme).
  4. “VIBTIS” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka dorezuar sigurimin e ofertes, sipas Shtojces 3.
  - nuk deshmon vleren minimale te puneve te ngjashme.
  - nuk ka dorezuar certifikate ISO 27001 ose ekuivalente për Sigurinë e Informacionit (të vlefshme).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini i Lidhjes se Kontrates : Buletini Nr. 131 datë 26 Shtator 2022
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  vendime_kpp
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data