Open Procurement Albania

Blerje kosha metalik dhe plastike per ndarjen e diferencuar

Institucioni Prokurues Agjencia e Sherbimeve Komunale Divjake
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Divjakë
Objekti i Tenderit Blerje kosha metalik dhe plastike per ndarjen e diferencuar
Nr. Reference REF-23208-03-28-2022
Vlera / Fondi Limit 4 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 29-03-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-04-2022
Data e mbajtjes se tenderit 13-04-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “LEKA -2007”
2. “ARTEO 2018 ”
3. “LUAR BROS”
4. “ZEQIRI”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LEKA -2007 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 780 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-04-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 10 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEKA -2007 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEKA -2007 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEKA -2007 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEKA -2007 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Loti II: Blerje Benzinë pa plumb 95 Oktan

  Institucioni Prokurues SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë
  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
  Objekti i Tenderit Blerje Karburanti për UKT sha - Loti II: Blerje Benzinë pa plumb 95 Oktan. Burimi i financimit: Të ardhurat e SH.A Ujësjellës-Kanalizime, Tiranë.
  Nr. Reference REF-68514-02-21-2017
  Vlera / Fondi Limit 7 258 300,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
  Data e Njoftimit te Tenderit 22-02-2017
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-03-2017
  Data e mbajtjes se tenderit 16-03-2017
  Nr. i Operatoreve Konkurues 3
  Operatore Konkurues KASTRATI SHPK & KASTRATI SHA - A&T SHA
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • A&T
 • Oferta fituese Leke pa TVSH Marzh fitimi 19.3 %
  Data e shpalljes se fituesit 27-03-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates 11-04-2017
  Kohezgjatja e kontrates 1 vit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar për arsye si më poshtë: 1. Operatori ekonomik JV“KASTRATI” sh.p.k dhe “KASTRATI” sh.a., Nuk plotëson kriterin e vendosur në pikën 2.3.6 i cili sanksion : ”Operatori ekonomik ofertues duhet te garantojë me shkrim se merr përsipër furnizimin e pandërprerë me karburant në të paktën 2(dy) pika karburanti brenda Bashkisë së Tiranës në pronësi ose me qira të cilat do të shërbejnë për furnizimin e autoritetit kontraktor. Njera nga pikat te jete jo me larg se 1 km nga institucioni, kjo per te lehtesuar furnizimin e mjeteve te renda te UKT-se. Kjo kërkesë duhet vertetuar me nje nga format e disponimit sipas Kodit Civil (kontrate qiraje noteriale ose akt pronesie). Në deklaratë duhet të përcaktohet qartë vendodhja e pikave të karburantit.”, pasi nuk zotëron një pikë karbuaranti jo me larg se 1 km nga institucioni i UKT-së. - Nuk plotëson kriterin e vendosur në pikën 2.1.2 i cili sanksionon : 2.1.2 Vërtetim lëshuar nga Komuna ose Bashkia për shlyerjen e taksave vendore të parashikuara nga Pushteti Vendor për vitin 2016, si për NIPT-in kryesor ashtu edhe për NIPT-et sekondare. pasi nuk ka paraqitur vertetim për hslyerjen e taksave vendore për të gjithë niptet sekondare, konkretisht ”Kastrati” sh.p.k. nuk ka paraqitur vërtetim taksash vendore për rrethet e mëposhtëme: Diprën, Delvinën, Tiranën, Vlorën, Lezhen, Fier, Përmetin, Fushë Krujë, Berat, Kamëz,Tepelenë, Elbasan, Korcë, Koplik, Lushnjë , Rrogozhinë, Lac , Ballsh, Gjirokastër, Kukës, Sarandë , Orikum. Gjithashtu ”Kastrati” sh.a . nuk ka paraqitur vërtetim taksash vendore për rrethet e mëposhtëme: Burrel, Berat, Durrës,Elbasan,Vlorë, Fier, Gjirokastër, Korçë, Kukës, Shkodër, Tiranë, Lezhë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A&T viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A&T viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A&T viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A&T viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.14 - DT.10-04-2017
  Lidhja e Kontrates NR.16 - DT.24-04-2017

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data