Open Procurement Albania

Loti 7 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Rikonstruksion rrjet ujësjellësi në bllokun që kufizohet nga rrugët Niko Avrami, Njazi Meka dhe Dibrës” .

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Loti 7 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Rikonstruksion rrjet ujësjellësi në bllokun që kufizohet nga rrugët Niko Avrami, Njazi Meka dhe Dibrës” .
Nr. Reference REF-27337-05-04-2022
Vlera / Fondi Limit 622 847,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 05-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 16-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues 1. “G&L CONSTRUCTION ” sh.p.k
2. “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM IKN” sh.p.k
3. “ERALD-G ” sh.p.k
4. “INFRATECH ” sh.p.k
5. “E.B.S ” sh.p.k
6. “BN PROJECT” sh.p.k
7. “G&B Civil Engineering” sh.p.k
8. “BO HYDRO-ENG CONSULTING & P.C.S SHPK
9. “M.A.K STUDIO ” sh.p.k
10. “MAGNA CHARTA” shpk
11. “Miki Consulting” sh.p.k
12. “PROJECT DALUZ 2019” sh.p.k
13. “Rean 95 ” sh.p.k
14. “Tower” shpk
15. “NOVATECH STUDIO” sh.p.k
16. “INSTITUTI DEKLIADA ALB” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ERALD-G SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 550 104,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 660124
  Data e lidhjes se kontrates 15-06-2022
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Operatori ekonomik “Tower” sh.p.k ka paraqitur ankesë pranë KPP me Nr.prot 1167 datë 01.06.2022.
  Vendimi Kpp nr 537/2022
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “G&L CONSTRUCTION ” sh.p.k, për këto arsye:
  - Oferta e paraqitur nga “G&L CONSTRUCTION” shpk rezulton nën minimumin e lejuar të perllogaritur nga Autoriteti Kontraktor, në bazë të VKM nr.354, datë 11.05.2016.
  2. “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM IKN” sh.p.k, për këto arsye:
  - Oferta e paraqitur nga “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM IKN” shpk rezulton nën minimumin e lejuar të perllogaritur nga Autoriteti Kontraktor, në bazë të VKM nr.354, datë 11.05.2016.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini i lidhjes së kontrates Nr. 80 datë 20 Qershor 2022
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD-G SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD-G SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD-G SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD-G SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  apelime_kpp /apelime/165572841646993 kpp.pdf

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data