Open Procurement Albania

Blerje kabllo fuqie TU dhe TM

Institucioni Prokurues Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes
Autoritet Prokurues Operatori I Sistemit te Shperndarjes (OSSH)
Objekti i Tenderit Blerje kabllo fuqie TU dhe TM
Nr. Reference REF-35628-07-06-2022
Vlera / Fondi Limit 5 953 500,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-07-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-07-2022
Data e mbajtjes se tenderit 19-07-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. Aci Engineering Shpk
2. BOE Boris 2019 shpk me NIPT: L96611004A dhe Ndertuesi 2014 shpk
3. El-Power shpk
4. HEST shpk
5. SPARKLE 32 shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • aci engineering
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 650 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-07-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 60 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nga pjesërmarrësit janë skualifikuar Ofertuesit e mëposhtëm:
  1. SPARKLE 32 shpk
  a. Pas shqyrtimit te dokumentacionit të paraqitur nga Operatori Ekonomik “Sparkle 32” përsa i përket kërkesës së Autoritetit Kontraktor për Sigurimin e Ofertes, sipas Shtojces 3, nga dokumentacioni i paraqitur ne sistemin elektronik te prokurimeve nuk rezulton te jete paraqitur Sigurimi i Ofertes.
  b. Pas shqyrtimit te dokumentacionit të paraqitur nga Operatori Ekonomik “Sparkle 32” përsa i përket kërkesës së Autoritetit Kontraktor nuk rezulton te jete paraqitur dokumentacion per xhiron vjetore.
  c. Pas shqyrtimit te dokumentacionit të paraqitur nga Operatori Ekonomik “Sparkle 32” përsa i përket kërkesës së Autoritetit Kontraktor nga dokumentacioni i paraqitur ne sistemin elektronik te prokurimeve rezulton te jete paraqitur vertetim per realizim kontrate me Nr. 23/6 date 26.03.2021 me objekt “Blerje materiale elektrike, hidraulike, marangozi dhe vegla pune per specialistet”, objekti permban furnizim me materiale te ndryshme nder to dhe materiale elektrike por nga vleresimi i zerave te paraqitur ne listen bashkelidhur ne dokumentat e ngarkuara ne sistemin elektronik te prokurimeve vlera e furnizimit me materiale elektrike eshte me e vogel se vlera e percaktuar ne Dokumentat Standarte te Tenderit si deshmi per pervojen e meparshme.
  2. HEST shpk
  Pas shqyrtimit te dokumentacionit të paraqitur nga “Hest” përsa i përket kërkesës së Autoritetit Kontraktor nga dokumentacioni i paraqitur ne sistemin elektronik te prokurimeve rezulton se nga ana e operatorit ekonomik nuk eshte paraqitur ndonje deklarate e nenshkruar prej tij persa i perket konformitetit te materialeve me markim CE sipas percaktimit DST. Dokumenti i paraqitur deklarate konformiteti nga borsan nuk permbush kete kriter pasi Autoritetit Kontraktor ka kerkuar deklarate nga Operatori Ekonomik i interesuar per kete procedure si dhe nuk provohet ndonje lidhje autorizim mes borsan dhe Hest.
  3. BOE Boris 2019 shpk me NIPT: L96611004A dhe Ndertuesi 2014 shpk
  Pas shqyrtimit te dokumentacionit të paraqitur nga BOE “Boris 2019” dhe Ndertuesi 2014 përsa i përket kërkesës së Autoritetit Kontraktor nga dokumentacioni i paraqitur ne sistemin elektronik te prokurimeve rezulton te jete paraqitur mes te tjerash vertetim per realizim kontrate me Nr. 56 date 17.01.2022 me objekt “Mirembajtje e impjanistikes” si bashkim operatoresh mes Boris 2019 dhe Ndertuesi 2014. Ne dokumentat e dorezuara nuk eshte paraqitur marreveshja e bashkepunimit ku te shprehet % e pjesmarrjes se Operatoreve Ekonomik ne kete kontrate. Gjithashtu, ne formularin e vleresimit nuk eshte e percaktuar % e pjesmarresve ne bashkimin e operatoreve ekonomik. Ne keto rrethana nuk krijohet mundesia per te evidentuar permbushjen e ketij kriteri nga operatori ekonomik Boris 2019 per sa i perket pervojes se meparshme.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data