Open Procurement Albania

Blerje paneli i pompave të dozimit të klorit dhe setit të injektimit të klorit, për Stacionin e Pompave Turan

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
Objekti i Tenderit Blerje paneli i pompave të dozimit të klorit dhe setit të injektimit të klorit, për Stacionin e Pompave Turan
Nr. Reference REF-35674-07-07-2022
Vlera / Fondi Limit 1 283 300,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-07-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-07-2022
Data e mbajtjes se tenderit 19-07-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. "ALBUJI" Sh.p.k
2. ”2 AT''
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ''2 AT''
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 270 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-07-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nga pjesërmarrësit janë skualifikuar Ofertuesit e mëposhtëm:
  1. "ALBUJI" Sh.p.k
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Për operatorin ekonomik "Albuji" Sh.p.k, KVO vendosi në mënyrë unanime që, mbështetur në nenin 92 të Ligjit Nr.162/2020 “Për prokurimin publik” të ndryshuar, si dhe në VKM nr.285 datë 19.05.2021 “Për miratimin e rregullave të prokurimit publik” të ndryshuar, nenin 88, pika 3, ky ofertues të mos kualifikohet sepse:
  1. Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit, pika 2.2.2 , Shtojca 7 e DT, që përcakton se: ” Për të dëshmuar se i plotësojnë kërkesat teknike për mallrat e kërkuara të përcaktuara në DT , shtojca 5 Specifikimet teknike, operatorët ekonomikë duhet të paraqesin katalogë teknike të cilët të tregojnë qartë skemën funksionale të pompave të dozimit të klorit si dhe skemën elektrike të këtyre pompave dhe që duhet të jenë në përputhje me specifikimet teknike të kërkuara. Te gjitha dokumentat duhet të paraqiten në gjuhën shqipe ose të jenë të përkthyera dhe të noterizuara në gjuhen shqipe.” , për arsye se ofertuesi :
  - Ka paraqitur katalog teknik për një skemë funksionale të pompave të dozimit të klorit, por pa specifikuar tipin e pompave në këtë skemë, pra katalogu teknik i kësaj skeme i paraqitur nga operatori ekonomik nuk tregon se çfarë tipi pompe ofrohet .
  - Duke mos zgjedhur tipin e pompës , operatori ekonomik nuk ka ofruar edhe skemën elektrike të pompave.
  Pra operatori ekonomik nuk dëshmon teknikisht për çfarë tipi pompe oferton dhe çfarë skeme elektrike përshtat për sistemin tonë SCADA. OE nuk arrin të dëshmojë se mallrat e ofruara janë sipas specifikimeve teknike të kërkuara.
  Gjithashtu KVO i ka dërguar "Albuji" Sh.p.k, nëpërmjet SPE , në datën 21.07.2022, Shkresën ”Kërkesë për sqarime lidhur me katalogun teknik të skemës funksionale të paraqitur ", nëpërmjet së cilës, në mbështetje të Ligjit Nr.162/2020 “Për prokurimin publik” të ndryshuar, Nenit 82 pika 2; Nenit 92 , pika 1; si dhe VKM nr.285, datë 19.05.2021 “Për miratimin e rregullave të prokurimit publik”, të ndryshuar Nenit 26 , pika 7 ; Nenit 82, pika 1 dhe 2 i ka kërkuar sqarime lidhur me fragmentin e katalogut teknik të skemës funksionale të pompave të dozimit të klorit të paraqitur nga OE sepse tek kjo skemë funksionale nuk kuptohet se çfarë tipi pompe ofrohet. KVO ka kërkuar që OE të sqaronte teknikisht se çfarë tipi pompe ofronte, karakteristikat teknike të saj (prurjen, presjonin, tensionin etj) dhe si përshtatet për sistemin elektrik SCADA të UKKO (skemën elektrike) . "Albuji" Sh.p.k duhet t’i përgjigjej elektroniksht mesazhit të KVO , brenda datës 26.07.2022, ora 10.00, duke dhënë sqarime mbështetëse. Rezulton që "Albuji" Sh.p.k nuk ka kther asnjë përgjigje.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data