Open Procurement Albania

"Blerje vula per matesa"

Institucioni Prokurues Drejtoria Rajonale e OSSH Durres
Autoritet Prokurues Operatori I Sistemit te Shperndarjes (OSSH)
Objekti i Tenderit "Blerje vula per matesa"
Nr. Reference REF-37547-07-30-2022
Vlera / Fondi Limit 39 997 620,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 01-08-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-08-2022
Data e mbajtjes se tenderit 17-08-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. "LUAR BROS"sh.p.k
2."LIGUS"sh.p.k &"POWER INDUSTRIES"sh.p.k
3."Ital Project"sh.p.k
4."AA & P"sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "LIGUS"sh.p.k -"POWER INDUSTRIES"sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 35 694 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-09-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 42832800
  Data e lidhjes se kontrates 21-11-2022
  Kohezgjatja e kontrates 45 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -"LUAR BROS"sh.p.k , per arsye:
  - nuk ka paraqitur mostrat e kerkuara ne daten e hapjes se ofertavesipas kerkesave ne DST, specifikime teknike dhe formularit te ofertes,pasi mostra e telit te celikut e paraqitur nga ky operator eshte e pavjaskuar.
  - nuk ploteson kushtin e furnizimeve te ngjashme pasi nga te gjithe kontrata e paraqitura si te ngjshme KVO- ja konsideron te vlefshme(ngjashme) duke u bazuar dhe ne vendimin e KPP-se nr.542/2022 vetem keto furnizime qe jane te ngjashme me objektin e procedures duke qe ne se malli qe kerkohet te furnizohet eshte specifik:
  1.Kontrata me Albetrol sh.a (Blerje vula sigurie) me vlere 4,097,212 leke pa tvsh
  2.Kontrata me ISHTI (Blerje shirita te personalizuar per sekretim mostrash karburanti) me vlere 215,000 leke pa tvsh.
  3.Kontratat me Ujesjelles Kanalizime Diber(blerje matesash dhe vulash) me vlere 646,000 leke pa tvsh dhe 598,000 leke pa tvsh.
  4.Faturat me POWER INDUSTRIES sh.p.k (vula postare dhe shirita plastik me kode sigurie) me vlere 4,812,900 leke pa tvsh dhe 2,612,000 leke pa tvsh.
  Shuma e ketyre furnizimeve eshte 12,971,112 leke pa tvsh.
  Shuma qe duhej te plotesohej sipas kerkesave te DST eshte 15,999,048 leke pa tvsh.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "LIGUS"sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "LIGUS"sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "LIGUS"sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "LIGUS"sh.p.k viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "POWER INDUSTRIES"sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "POWER INDUSTRIES"sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "POWER INDUSTRIES"sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "POWER INDUSTRIES"sh.p.k viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data